Hamo isimli üyenin son içerikleri

1. H

Forza 4 mü 5 mi almalıyım

İ7 8750h ve Gtx 1060 6gb 16gb ramli bir laptopum var Forza 4 ü game pass ile 2 ay oynadım ve 5 i almayı düşünüyorum Yüksek ayarlarda oynatır mı 60 fps nin üstünde
  2. H

Forza Horizon 4 mü 5 mi

Forza 4 mi Forza 5 mı almalı 1654637992 5 kasar mı sizce ya da kaç fps alır ortalama
  3. H

Forza Horizon 4 mü 5 mi

sistemim: İ7 8750h gtx1060 6gb 16gb ram
  4. H

Android Acill Samsung Galaxy M11 Ekran dokunmama,donma sorunu

telefonumun ekranı donuyor basmıyor ekranı kapaatıp açınca düzeliyor ve bazen dokunmatik pek iyi basmıyor ayarlardan yanlışlıkla dokunma korumasını da kapattım
  5. H

İntel Grafik Sürcüsünü Nereden İndirebilirim?

yanlışlıkla intel grafik sürücüsünü sildim yani kendi kendine sildi çift tıklayınca ne yapmam gerekiyor nereyen indirebilirim intel İ7 8750h
  6. H

Öneri palm grip mouse fp önerisi

20 cm 1628679320 20 cm
  7. H

Öneri palm grip mouse fp önerisi

Palm şeklinde kullanıyorum mouseyi everest sgm x7 pro gibi parmak koyma yerleri olursa sevinirim MAKROLU rampage centaur bakmıştım ama parmak desteği sadece 1 taraftaydı sizce alışılır mı elim mousepad a değer mi kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim çok hafif de olmasın mouse elimin...
  8. H

Windows 10 Bazı Yazılar Sarı Oldu

Yüksek karşıtlık modu açılmış sorun oymuş
  9. H

Hayır ekran koruyucu kapalı 1628343505 kapalı
  10. H

dün akşam youtube ses kısma şeyi siyah olmuştu şimdi pc yi açtım birisi konuşuyor caps lock açık diyor hoşgeldiniz diyor ve şuan operadaki yer imlerine kadar yazılar sarı fakat yazdığım yazı beyaz birde yazıları filtreleme mi ne öyle bir şey açıktı onu kapattım görev çubuğu çizelge misali saçma...
  11. H

Laptop bataryası perfomansa etkisi

yok çıkarılamıyor bataryası
  12. H

Laptop bataryası perfomansa etkisi

laptopumun bataryası %50 nin çok altında fps yi etkiler mi yenisini alsam eskiden gta 5 kasmıyordu onlienda şimdi kasıyor bazen
  13. H

Win10 güncellemesi sonrası fps azalması

i7 8750h gtx 1060 6gb 16 gb ram bütün oyunlarda fps bayağı az w10 güncelledim böyle oldu güncellemeyi kaldıracaktım ama izlediğim videodaki güncellemeyi bulamadım ne yapmamı önerirsiniz
  14. H

Win 10 optimilizasyon sorunu (fps)

i7 8750h gtx 1060 6gb 16 gb ram bütün oyunlarda fps bayağı az w10 güncelledim böyle oldu güncellemeyi kaldıracaktım ama izlediğim videodaki güncellemeyi bulamadım
  15. H

Steam Pubg Fps Düşüklüğü

yok warzone da fpn yüzümü güldürüyor ama pubg :/
Geri