hamsi31 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Hangi Mouseu Almalıyım?

mouse ve klavye için pc bütçesinden kısılmaz benim düşüncem. mouse sonra da alınır ama bilgisayardan parça değiştirmek uğraştırır eskisini sat yeni al falan
  2. H

3.5-4k aralığında kablosuz gaming kulaklık önerisi

Alınır ses kasmasını ben beğenemedim ama onun dışında çok başarılı kulaklık. Baya araştırdım ama 4000 civarına alabilirsen o fiyata alabileceğin en iyi kulaklık olabilir. Sesi az diyenler var bana gelen ürünün ses seviyesi gayet iyiydi %50 ses seviyelerinde kullandım
  3. H

1000-1750tl aralığı mouse önerisi

şarjı ne kadar gidiyor ve g102 den ona geçtiğimde daha iyi hissettirir mi oyunlarda vs.
  4. H

1000-1750tl aralığı mouse önerisi

Mouse um kablolu olduğu için monitör ayağına takılıyor. Kablosuz mouse a geçmek istiyorum ama ne alcağımı bilmiyorum. Herkes ajazz aj159 pro satın almış ama şu an stok yok sanırım olanda da 8k dongle veya şarj istasyonu olmadan satılıyor galiba. CS2 oynuyorum kaliteli bir mouse ihtiyacım var...
  5. H

Metin 2 en dolu sunucu hangisi

Bagjanamu ve ruby lucifer en dolu sunucular. Marmara eskiden çok kalabalıktı artık ortalama bi yoğunluğu var git gide insanlar farklı serverlerlere geçiyor ordan.
  6. H

Cs2 düsük fadeli ssg

fabrikadan yeni çıkmışsa o arttırır sadece onun dışında bildiğim kadarıyla daha fazla etmez millette 0,000000008 falan gibi floatlar var o tarz olanlar nadir
  7. H

Razer blackshark v2 hyperspeed alınır mı ?

5300tlye blackshark v2 hyperspeed alınır mı ? ramazanda indirim denk gelir mi veya yakın bir fiyata prosunu bulabilir miyim ? kırılma problemi varmış kırılmasından korkuyorum ama onun dışında özellikleri tam aradığım kulaklıkmış gibi geliyor.
  8. H

Hepsiburada kulaklik iade

Reis ben fazla cs2 oynuyorum ses kasmasını çok beğenemedim belki benim yaptığım ayarlardan kaynaklıdır o kadar ayar yaptım ama oyun içi ayarları çok kurcalamadım iade ettikten sonra aklıma geldi o ayarları kurcalamak. Aynı kulaklığı xantares kullanıyor belki benimkinin hoparlörlerde sorun vardı...
  9. H

kablolu cloud3 ses kartsız olduğu için ses kısık geliyor olabilir
  10. H

Cloud 3 wireless ise senin kulaklığında bende ses kısıklığı problemi yoktu. Ses seviyesi gayet yeterliydi sesi %50 lerde kullandım.
  11. H

bozuksa ekstra olarak belirt kutun sağlamsa ve ürüne hasar gelmediyse iade alırlar.
  12. H

ben de cloud 3 wireless almıştım beğenmediğim için iade talep ettim aldılar ama benimkinden pıt pıt sesler geliyordu onuda belirttim problem olarak o yüzden almışta olabilirler bilmiyorum.
  13. H

DİSCORDA NASIL GİRİŞ YAPILIYOR

görev yöneticisinden discord ile alakalı her şeyi kapatıp tekrar açmayı dene
  14. H

benim attığımı deneyebilirsin ping sorunu yok. sadece bazı devlet sitelerine girişi engelliyor kapatıp giriyorum işimi halledince geri açıyorum.
  15. H

https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey ben bunu kullanıyorum.
Geri