dediğim gibi olay para döndürmek zaten 1- 2 yılla değiştireceğiz cihaz ölü değerdem sayılır 1-2 yılla döndürmek amaçlı şu an az para verip 15 e atlatma yapmak amacımız sonrasında zaten son neyse ona geçmeyi düşünüyoruz yani iphone 18 çıktığı zaman iphone 13 ü 10 bin tl geri sayışması yerine 15...
Hocamlar selam kız arkadaşımın iphone 13 ü var yeni günceleme yaptı ve pil sağlığı 75 e gerileri hızlıca direkt üst model alacak paramız yok şu an ama bu iphonelardakı geri dönüş kampanyasıyla 13 ü verip iphone 15 i 27 bin vererek alabiliyoruz en azından telefon tazelenir 1-2 yıl daha taze olur...
spigen stok yok ve çoğu kılıf aynı yerden çıkıyor orjinalde kullandım önceki telefonumda bi farkı yok açık ara tek fark spigende onu asla kötülemem her ürünleri mükemmel
Orijinal kılıf almak mantıklımı ben hep normal kılıflar alıp kullandım hiçte bi fark görmedim ama 17 proya o kadar para verdin adam akıllı koru diyolar da Orjinal kılıfında çelikten kılıf olduğunu düşünmüyorum :) sizce mantıklımı 2500 vermek bu arada telefoncuda geçen gün 700 tl verdim kılıfı
Ben de yakın zamanda kendime laptop araştırıyordum sevdiğim için MacBook aldım çünkü hali hazırda masaüstü sistemim var windows seviyorsanız kesinlikle tercih asus vivobook 14 olmalı kullandım onuda hafif kompakt iyi gidiyor şarjı 512 gb depoyla geliyor miss gibi cihaz asus kalitesi zaten
O zaman paranın yettiği airpodsu al kendini zorlayabilirsen pro al çıktığından beri kullanıyorum pro da normalde şu an normal kullanıyorum hiç üzmüyor seside güzel
Araba sektörü tabi ki etikelenir dostum bu araba parçaları elde kâğıtla gelişmiyor bunlar bi bilgisayardan önce modeleniyor orda bile ram en önemlisi genel olarak erişim yok mesela 24gb ramli maclerde çol yok piyasada mevzu bu
1768907521
Buda zam a kapı açıyor işte olay ram yok değil bir şey...
net 6 aydır mac zaten çok artmadı eğitim özeli biliyorum da apple kendi zaten yüksekten satıyor 58 bin kendi sayfasında :D m5 air da haberim var ama 65binden min çıkmaz diye düşüyorum o kadar da vermek istemiyorum m4 işimi görür diye düşünüyorum ülkemizde aldığımızdan zarar etmiyoruz şükür :D 3...