hamszzz isimli üyenin son içerikleri

1. hamszzz

İphone 13den 15 e geçmek ne kadar mantıklı ?

dediğim gibi olay para döndürmek zaten 1- 2 yılla değiştireceğiz cihaz ölü değerdem sayılır 1-2 yılla döndürmek amaçlı şu an az para verip 15 e atlatma yapmak amacımız sonrasında zaten son neyse ona geçmeyi düşünüyoruz yani iphone 18 çıktığı zaman iphone 13 ü 10 bin tl geri sayışması yerine 15...
  2. hamszzz

16e hiç düşünmüyoruz gene de teşekkürler
  3. hamszzz

Hocamlar selam kız arkadaşımın iphone 13 ü var yeni günceleme yaptı ve pil sağlığı 75 e gerileri hızlıca direkt üst model alacak paramız yok şu an ama bu iphonelardakı geri dönüş kampanyasıyla 13 ü verip iphone 15 i 27 bin vererek alabiliyoruz en azından telefon tazelenir 1-2 yıl daha taze olur...
  4. hamszzz

İphone 17 pro ya orjinal kılıf almaya değer mi

spigen stok yok ve çoğu kılıf aynı yerden çıkıyor orjinalde kullandım önceki telefonumda bi farkı yok açık ara tek fark spigende onu asla kötülemem her ürünleri mükemmel
  5. hamszzz

stok yok hep telefonculardan aldım çevremdeki herkeste öyle aldı sakın almalık bi durum yok bence
  6. hamszzz

Orijinal kılıf almak mantıklımı ben hep normal kılıflar alıp kullandım hiçte bi fark görmedim ama 17 proya o kadar para verdin adam akıllı koru diyolar da Orjinal kılıfında çelikten kılıf olduğunu düşünmüyorum :) sizce mantıklımı 2500 vermek bu arada telefoncuda geçen gün 700 tl verdim kılıfı
  7. hamszzz

Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

valla keriziz ama seviyoz
  8. hamszzz

Çözüldü✓ Yetkili bir kişi var mı acaba

adam gece gece herkesi şey yaptı olay ne acaba
  9. hamszzz

PS5 için Orijinal CD'li oyun nereden alabilirim?

Valla hiç almadım yetkili satıcı dışında
  10. hamszzz

PS5 için Orijinal CD'li oyun nereden alabilirim?

gnd bilişim var Kadıköy de internet siteleride ucuzbudur ama yotei cd hali yok galiba
  11. hamszzz

Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

Ben de yakın zamanda kendime laptop araştırıyordum sevdiğim için MacBook aldım çünkü hali hazırda masaüstü sistemim var windows seviyorsanız kesinlikle tercih asus vivobook 14 olmalı kullandım onuda hafif kompakt iyi gidiyor şarjı 512 gb depoyla geliyor miss gibi cihaz asus kalitesi zaten
  12. hamszzz

Yardım Airpods 4 Alınır Mı?

O zaman paranın yettiği airpodsu al kendini zorlayabilirsen pro al çıktığından beri kullanıyorum pro da normalde şu an normal kullanıyorum hiç üzmüyor seside güzel
  13. hamszzz

Yardım Airpods 4 Alınır Mı?

Kulak içi şartmı
  14. hamszzz

Teknoloji alışverişi için acele etmek gerekiyor mu

Araba sektörü tabi ki etikelenir dostum bu araba parçaları elde kâğıtla gelişmiyor bunlar bi bilgisayardan önce modeleniyor orda bile ram en önemlisi genel olarak erişim yok mesela 24gb ramli maclerde çol yok piyasada mevzu bu 1768907521 Buda zam a kapı açıyor işte olay ram yok değil bir şey...
  15. hamszzz

Teknoloji alışverişi için acele etmek gerekiyor mu

net 6 aydır mac zaten çok artmadı eğitim özeli biliyorum da apple kendi zaten yüksekten satıyor 58 bin kendi sayfasında :D m5 air da haberim var ama 65binden min çıkmaz diye düşüyorum o kadar da vermek istemiyorum m4 işimi görür diye düşünüyorum ülkemizde aldığımızdan zarar etmiyoruz şükür :D 3...
Geri