Sadece oyun için alacağım. Peşin fiyatına taksit olan sitelerden olursa iyi olur (itopya olabilir) . İşlemci 9800x3d düşünüyorum fiyat artabilir buna göre ve uzun süre götürecek bir sistem istiyorum . Önerilerinizi rica edeceğim.
Merhaba,
Arctis 7 wireless kullanıyorum uzun süredir ama ilk günden beri kafamı çok sıkıyor hiç rahat değilim. Değiştirme fırsatı bulamamıştım. Max 5-6k'ya kadar gaming (kablosuz) kulaklık arıyorum. Günde 8-10 saat taktığım için en önemli özelliği sıkmaması ve terletmemesi. Mikrofon ve ses...
https://www.hepsiburada.com/msi-27-g274qpf-flat-rapid-ips-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-pm-HBC000054MOA5
Bu monitör'e bi bakar mısınız? fotoğraflarla ürün arasında uyumsuzluk mu var acaba. G274QPF QD modeli ile aynı model mi anlamadım. Açıklamaları aynı bir şeyleri...
Valla bi 2k +144hz monitör alıcam ne zamandır, her monitörde bir sorun var. Herkesin iyiliğinde mutabık kaldığı bir monitör bulamadım :D varsa söyleyin lütfen
Selamlar, biliyorum bu başlıkla çok konu var ancak çok kararsız kaldım. 27" 2k +144hz IPS olan bir monitör arıyorum ve hoparlörü de olursa iyi olur aslında. Bütçe 9-9.5k.
MSI G274QPF QD
Dell G2724D
ASUS VG27AQ
Gibi modeller sıkça öneriliyor. Monitörler hakkında pek fikrim yok. Monitör...
Adamın sorduğu soruya bak, bu çocuğun verdiği cevaba bak te Allahım ya :D Fena sıkıntıları var belli :D Bu vasıfsızı forumda neden barındırıyorlar acaba. Soru sormaya ve öneri almaya gelen insanları da kaçırıyor.
Teşekkürler hocam.
@Amanita engelli misin çocuk sen cool mu oldun şimdi ya da kendini bir şey mi sanıyorsun :D tüm mesajlara hahaha atınca noldu zeka fakiri seni.