hamtali isimli üyenin son içerikleri

1. H

80k bütçe sistem önerisi

iyi gpu ile belirgin fark atıyor gibi gelmişti bana
  2. H

80k bütçe sistem önerisi

Sadece oyun için alacağım. Peşin fiyatına taksit olan sitelerden olursa iyi olur (itopya olabilir) . İşlemci 9800x3d düşünüyorum fiyat artabilir buna göre ve uzun süre götürecek bir sistem istiyorum . Önerilerinizi rica edeceğim.
  3. H

🔥İndirim Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık 5.150 tl geri ödeme mevcut.

Ses kalitesi iyi mikrofonu kötü deniyor genelde. Geri ödeme ile birlikte 4k'ya mı denk geliyor şimdi bu?
  4. H

Ergonomik kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba, Arctis 7 wireless kullanıyorum uzun süredir ama ilk günden beri kafamı çok sıkıyor hiç rahat değilim. Değiştirme fırsatı bulamamıştım. Max 5-6k'ya kadar gaming (kablosuz) kulaklık arıyorum. Günde 8-10 saat taktığım için en önemli özelliği sıkmaması ve terletmemesi. Mikrofon ve ses...
  5. H

🔥İndirim 🔥 MSI G274QPF-QD Monitör 🔥 9.599 TL 🔥

https://www.hepsiburada.com/msi-27-g274qpf-flat-rapid-ips-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-pm-HBC000054MOA5 Bu monitör'e bi bakar mısınız? fotoğraflarla ürün arasında uyumsuzluk mu var acaba. G274QPF QD modeli ile aynı model mi anlamadım. Açıklamaları aynı bir şeyleri...
  6. H

Bu monitörler en az kaça düşebilir ki?
  7. H

Anladım hocam ben bunu çekeyim o zaman teşekkürler :D Son olarak sizce 29 ekimde ya da black friday de bu fiyatın altına düşer mi?
  8. H

Valla bi 2k +144hz monitör alıcam ne zamandır, her monitörde bir sorun var. Herkesin iyiliğinde mutabık kaldığı bir monitör bulamadım :D varsa söyleyin lütfen
  9. H

Hocam fiyattaki rakiplerine göre ne durumda sence? vg27aq, g27q gibilerine göre?
  10. H

MSI MAG CORELIQUID E240 RGB 2.250 TL (Cashack)

ryzen 5 5600'e fazla mı olur sizce?
  11. H

27" 2K +144HZ IPS Monitör önerisi

aynı skaladaki rakiplerine göre bi eksiği var mıdır renk vs olarak, yoksa f/p midir?
  12. H

27" 2K +144HZ IPS Monitör önerisi

Selamlar, biliyorum bu başlıkla çok konu var ancak çok kararsız kaldım. 27" 2k +144hz IPS olan bir monitör arıyorum ve hoparlörü de olursa iyi olur aslında. Bütçe 9-9.5k. MSI G274QPF QD Dell G2724D ASUS VG27AQ Gibi modeller sıkça öneriliyor. Monitörler hakkında pek fikrim yok. Monitör...
  13. H

RTX 4070 için R5 5600 vs R7 5700X

Adamın sorduğu soruya bak, bu çocuğun verdiği cevaba bak te Allahım ya :D Fena sıkıntıları var belli :D Bu vasıfsızı forumda neden barındırıyorlar acaba. Soru sormaya ve öneri almaya gelen insanları da kaçırıyor.
  14. H

Ryzen 5 5600 için hangi soğutucuyu almalıyım?

Teşekkürler hocam. @Amanita engelli misin çocuk sen cool mu oldun şimdi ya da kendini bir şey mi sanıyorsun :D tüm mesajlara hahaha atınca noldu zeka fakiri seni.
Geri