benimki de geldi taktım şimdi de malzemesi bi garip geldi attack shark x3 kullanıyordum daha tok bi malzemeye sahip o. Bu biraz boş gibi hissettirdi tuşları sallanıyo falan bilemedim
1) O 20 gün kaldı mesajı 1 yıldır var.
2) Samsung SSD yi babamın bilgisayarında da denedim o da bozuk olabilir dedim abimin laptopunda da denedim sorun aynı
1739615023
SSD şu an çok iyi çalışıyor bir sorunu yok ama bir oyun yüklemeye çalıştığım an veya oyunlara güncelleme gelince ve onu yapınca...
hocam evet şu an sağlam fakat konunun başında attığım ss e bir bakar mısınız. hangi disk yüzde 100 kullanıma çıkıp yazması okuması 0 olup gecikme değerleri de konunun başında söylediğim gibi 10000 30000 ms gibi saçma değerler alır disk ara sıra kendini kilitliyor
en başta dediğim gibi arızalı olan kioxia değil
işletim sistemim kioxia üzerine kurulu ve işletim sistemimde herhangi bir şekilde donma kasma yavaşlama söz konusu değil söz konusu olan ssd samsung. Bu donmalar falan da samsung yüzünden gerçekleşiyor .Bir oyuna giriyorum(oyunlarım samsungun...
Şu anki "arızalı" ssd zaten depo ssd si oyunlarımın önemli dosyalarımın olduğu bir ssd. Oradaki herhangi bir dosyayı uygulamayı açmadığım sürece bilgisayarımı kullanabiliyorum.