hamzaaaaa isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Ergoflex North Bayou Nb A5c Çift Monitor Kolu 2599tl

ya normalde pek anlamam kasam ve 2 tane monitorum var masa üzezinde çok yer kaplanıyor bide monitorler pivot degil oyüzden bi heves ettim
  2. H

eyvallah krallar 2tane tekli alsam görütüsü hoş olurmu acaba ?
  3. H

bu arada alınır mı? monitor kolundan çok anlamam yorumlarda güzeldi indirim var diye paylaşmak istedim
  4. H

Ergoflex North Bayou NB A5C Çift Monitor kolu 3700Tl yerine 2599Tl ye düşmüş https://www.hepsiburada.com/ergoflex-north-bayou-nb-a5c-17-32-inch-cift-kol-2-9-kg-monitor-standi-2026-versiyon-p-HBCV0000EIYZGD
  5. H

MacOs , hackintosh hakkindi bilgisi olan varmi

Hocam sadece build te değil xcode uzerinden kod ta değişiklik yapmam lazım oyunu flutter ile yaptım tek kod 2 platform ama illa bi sıkıntı çıkar iostada test etmem gerekli cloud yeterli bi çozummu
  6. H

Sistem R5 5600 Rx6600 1770481477
  7. H

Appstoreya oyun çıkaracağım ama bunun için bir macbook lazım Hackintosh indirip kursam sıkıntı yaşarmı Bilgisi olan yazılımcı abiler soru işaretimi giderebilirmi lütfen
  8. H

BYNOGAME den ak47 skini alıp steamde satmak mantıklımı

hmm anladım eyvallah kral
  9. H

eyvallah kral aslında bynogame bakiyesini nakde çevirsem o bile bana yeter onun bi çözümü var mı yoksa steame trade edip sonra bidaha steamden byno gameye trade edip bynogame den mi satmam lazım
  10. H

Hmm ne yapcaz peki herkes bu kadar az mı kar ediyor
  11. H

benimkisi byno hediye parası ya bynodan yapmak zorundayım 1768857182 yani benim karım 2 3 dolar fln mı oluyor?
  12. H

knkalar skini al sat yapacam sonra fiyatı stabil bi skin alır 1 hafta bekler byno ya atarım sonra parayı nakite çeviririm diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz
  13. H

Beyler skin bu : https://www.bynogame.com/tr/oyunlar/cs2-skin/ak-47-legion-of-anubis-field-tested-p16376 bynogame de 35 dolar steamde ortalama 46 dolara satılıyor 45 dolara satsam 10dolar kar ederim 2 doları steame gitse 8 dolar kar mantıklımı sizce çok bilmiyorum trade mantığını sistem bu...
  14. H

Steam itemleriyle nasıl para kazanılır

knka sana çok fena söverdim forum kurallarına dua et engelli engelli cevap verme insanlara bilmiyosan yorum yapma
  15. H

Yardım Türk telekom modem yardım

knka benim bildiğim o modem değil router ve vdsl desteklemiyor
Geri