hamzaaaaa isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Rx6800 Düşük FPS Sorunu

işlemci darbogazı yok ama ekran kartı az kullanılıyor pubg nin motoru ile ilgili bir şey diyor claude ama bilmiyorum vede 5600 ün tekli çekirdek performansı yetmiyor olabilir dicem de 6600 ile daha çok fps alıyorddum
  2. H

Yardım İnternet Aboneliğimi Değiştirmek İstiyorum

Turknet superonline ye vermiyor diye biliyorum ama
  3. H

Yt videoların millet akıyor ya
  4. H

Yardım İnternet Aboneliğimi Değiştirmek İstiyorum

Hocam ben Türk Telekom, Turknet, Vodafone kullanmış biri olarak millenicomdan aşırı memnunum diğerlerinde yaşadığım sorunların hiçbirini millenicomda yaşamadım stabil internet
  5. H

2k ultra veya 1080p ultra farketmeksizin ayni fps yi veriyir
  6. H

Beyler dün coolwhine sesi icin konu açmıştım çözmüştük sorunu Ben neden pubg de düşük fps aliyorum ekran kartı kullanimi 60 70 fln, ultraya da ceksem gene ayni fps yi aliyorum İşlemci r5 5600 Xfx rx6800 Ne ekran karti nede cpu full kullanilmiyor Cs de akiyor ama pubg de rx6600 ile ayni...
  7. H

Çözüldü✓ Rx6800 Cızzz Sesi Nedendir

hazır sistem almıştım apu şimdide ekran kartı aldık işe yeter ama dimi
  8. H

oyun kapalı olduğunda ses yok oyun oynarken kulaklık takılı sıkıntı yok yani herkese teşekkürler 1786993601 aakım demişken psu shakroon 650v2
  9. H

peki sesi azaltamazmıyız
  10. H

aynen bu ses hocam 1786992827 yani ben kullanırım ama sesi fazla gibi sıkıntı olmaz dimi
  11. H

hmm ne demek bu? 1786992456 zararlımı 1786992538 https://imgyukle.com/i/Sx5t8h hocam şu videoya bakabilirmisiniz
  12. H

ikinci el faturalı gamer birisinden aldığım rx6800 sabit bi şekilde cızz sesi yapıyor fps i sınırlandırğımda taramalı tüfek gibi kesik kesik yapıyor fps yüksek iken sabit cız sesi geliyor
  13. H

🔥İndirim Ergoflex North Bayou Nb A5c Çift Monitor Kolu 2599tl

ya normalde pek anlamam kasam ve 2 tane monitorum var masa üzezinde çok yer kaplanıyor bide monitorler pivot degil oyüzden bi heves ettim
  14. H

eyvallah krallar 2tane tekli alsam görütüsü hoş olurmu acaba ?
  15. H

bu arada alınır mı? monitor kolundan çok anlamam yorumlarda güzeldi indirim var diye paylaşmak istedim
Geri