hamzaaaaa isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Paket Kaybım Uçuyor Millenicom

Bu arada internet normalde çalışmıyor mesela reels izliyorum telefondan tak donuyor video evdeki diğer tüm cihazlarda bu sorun var
  2. H

Öneri Paket Kaybım Uçuyor Millenicom

Beyler iyi forumlar millenicom kullanıyorum son 1 haftadır internetim stabil değil bugün iyice kafayı yedi. pubg oynuyorum paket kaybım %170 fln oluyor ağ gecikmesi hatası alıyorum müşteri hizmetleri bildiğimiz gibi teknik internetten anlamayan torpilli insanlarla dolu sorun modemden mi...
  3. H

Öneri Aula Win68 He Alınır mı?

evet ya o çok büyük bi eksi benim için bakmadan yazıyorum ama genede olması güel olur
  4. H

Öneri Aula Win68 He Alınır mı?

Havit gamenote kb874l klavyem var tuşlar bozuluyor kendi kendine ekstaradan basıyor örnek olarak dddd aa mmm gibi manyetik switchlerde bu sorun olmuyor bildiğim kadarıyla çok bütçem yok 2k max...
  5. H

Öneri Okul İçin Tablet Önerisi

Neyse kimse yazmıyor gene ai ya kaldık
  6. H

Öneri Okul İçin Tablet Önerisi

Merhaba arkadaşlar okul için tablet arıyorumda klavye kalemi olan bi tablet iyi olurdur s10 lite buldum ama forumlarda işlemcisi vs kötü diyolar kardeşimde pubg oynasın istyiroum tabletle önerileriniz nelerdir bütçem max en baba 15k 1tl üstü oolmaz
  7. H

Tekerlik ile Bunny Hop Mouse Önerisi

Bide kablosuz olabiliyorsa harika olur
  8. H

Tekerlik ile Bunny Hop Mouse Önerisi

Tekerlik ile bunny hop mouse önerileriniz nedir Rival 3 vardı bozuldu tekeri Deathadder v2 var kullanip bozmak istemiyorum uzun süredir kullanıyorum zaten hatıra 1000-2000 arası önerileriniz nedir
  9. H

Havit Kb874-L Almayın Uzun Kullanım Tecrübesi

Uğraşılmaz knka ya
  10. H

Havit Kb874-L Almayın Uzun Kullanım Tecrübesi

arkadaşlar bu klavye red switch başlarda vs çok beğenmiştim sesi fln tuş hassasiyeti iyiydi ama zamaanla tuşlar dengesizleşmeye başladı bazı harfler birden çok kendi kendine basıyor 11 ddd gibi oluyor uzun kullanımda tutarsız bi klavye ama fiyatı ve %70 olmasınıın yanında red switch olmasıda iyi
  11. H

R5 5600 Den Hangi İslemciye Geçilir ?

Knka hiç bulaşma al sat işine en iyisi oyunları 2k ya alıp oynamak hem paran gitmez hemde cebin rahat olur amd den virtual resulotion açıyorsun tamamdır 1788546998 am4 işlemciyi boşver knka 5800x3d yi 7800x3d den pahalııya satıyorlar ikinci elde hiç girme o topa
  12. H

Çözüldü✓ 5800x3d 3000tl Farka Değermi

anakartım giriş seviyesi bi anakart msi b350m a pro max kule tipi sogutucum var 1787863115 ozman alayım
  13. H

😂 ayıp ediyosun hocam tabi anlıyorum overclock ta yaptım işlemciye evet işlemci kartı besleyebiliyor ama pubg de besleyemiyor nedeni ise tekli çekirdek performansına dayalı bi oyun olması öte yandan diğer oyunlarda cs valo tarzı min 100fps fark var bide ikinci el de 5800x3d 15 binden başlıyor...
  14. H

Yardım Türk Telekom Rezilliği

😂 çok geçmiş olsun linkledin de ttnet ceo suna mesaj at bi kaç saate arıyorlar seni konuyu bildir alabiliyorsan tüm dairelerden dilekçene imza al müdürlüğe git internet çok acil lazım sa box alabilirsin ama biraz pahalı olur 1787862717 altyapı gelince de tt net kullanma millenicom gigabitlik...
  15. H

İyi akşamlar mevcuttaki sistemim R5 5600 RX6800 Pubg de düşük fps alıyorum işlemci yükseltmem gerekiyor arkadaşımda 5800x3d var 5600 ün üzerine 3k gibi bişey istiyor bana mantıklı geldi aslında Yt ye bakınca arada ciddi bi fark sezdim sizin görüşleriniz nelerdir not : am5 e geçemem tüm sistem...
Geri