hamzacolk isimli üyenin son içerikleri

1. hamzacolk

Csfloat üzerinden dolandırılıyor muyum ??

hocam 0lvl işinden haberdarim ondan onaylamadim da baya üst üste 5 trade böyle başka itemşer için aklım almıyor denedim ve olmadı ssteki gibi ekran
  2. hamzacolk

yaptım şimdi kabul edebilecek miyim normal plan tradei
  3. hamzacolk

nasıl kontrol edeceğim? önceden yapabiliyordum trade
  4. hamzacolk

Öncesinde böyle bir şey yoktu son 1-2 haftadır trade isteklerinde bir sıkıntım var belki yaşayan arkadaşlar olur diye soruyorum. İtemimi satın almak isteyen adam bana iki tane trade isteği atıyor biri 0lvl biri floatta yazan leveli 0lvl olanı iptal ediyorum ve diğerini onaylamak istediğimde...
  5. hamzacolk

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/aoc-cq27g2se-bk-27-1-ms-165hz-qhd-curved-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-72821/ alınır mı bu monitör ?
  6. hamzacolk

AOC CQ27G2SE/BK 27 Alınır mı ?

Başlıkta bahsettiğim AOC monitör incehsap gece indirimine 6300tlye düşmüş. Ps5 oynamak için alacağım da alınır mı ? 2k olması çnemli olan kısmı da.
  7. hamzacolk

Dualsense Kol Çubuğu Kendi Etrafında Dönüyor ??

Sorun drift değil bir yere takılı kalmıyor. Çubuk hani şişe kapağı açar gibi kendi etrafında dönebiliyor sabit değil karakteri sağa sola hareket ettirirken parmaktan kayıyor çubuk. Sorunu kendim halletmemin bir yolu var mı ?
  8. hamzacolk

Yardım ''Eksik Oyun Ayrıcalıkları'' hatasının çözümü nedir ?

steamde god of war ragnarok indirirken inmeden verdi hatayı youtubedeki her şeyi denedim download dosyalarına yetki verdim , ön belleği temizledim , yönetici olarak çalıştırdım steami fakat hiçbiri olmadı. En son oyunu silip baştan yükleyeyim dedim başlatmadı bile yüklemeyi. Dosyalar...
  9. hamzacolk

25K hazır sistem tavsiyesi

oyun için hazır sistem alacağım da en fazla 25-26k arası sistem önersine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
  10. hamzacolk

16K hazır sistem önerisi

tamamdır olmazsa bu iyi diyorsun
  11. hamzacolk

16K hazır sistem önerisi

hocam bu sistem iyi geldi bana alınır mı
  12. hamzacolk

IMOLA-6600 Sistem Monitör Dahil 20K Nasıl

hocam alınır mı bu kasa
  13. hamzacolk

16K hazır sistem önerisi

bilemiyorum hocam. Ayrıca atılan sistemdeki kasa soğutma anlamında kötü diye biliyorum
Geri