hamzadmrhn isimli üyenin son içerikleri

1. H

Ekran kartına mining nasıl anlaşılır ?

benim laptop asus tuf f15 rtx 2050 4gb 16gb ram i5 11.nesil onun sistem ryzn 5 4500 gx 5500xt 8gb 16gb ram monitör 200hz üstüne 6k vercek sizce iyi bir takas mı
  2. H

furmark testini yapınca gpu temp 80 gpu hotspot 93 dereceyi gördü kötü mü
  3. H

merhaba laptop ile masaüstü takas ediceğim adamın ekran kartı gx 5500xt minning testini nasıl yaparım
  4. H

Laptop ve sistem takası

ilana attım ama satamadım sistemin sahibi 2 yıldır kullanıyorum diyor sizce üstüne ne kadar para almalıyım
  5. H

Laptop ve sistem takası

merhaba iyi günler ben laptop kullanıcısıyım ve masaüstüne geçiceğim bir arkadaşla sistemleri takas ediceğiz üstüne ne kadar almalıyım sizce benim laptop ; ASUS TUF F15 İ5 11.NESİL RTX2050 4GB 8+8 16GB RAM 3200HZ 720GB M2 takas edilicek sistem 16 GB ram 512 M2 8 GB MSI RADEON 128 BİT RX 5500...
  6. H

Şu iki isodan performans olarak hangisi önerilir

anladım reis eyw
  7. H

e eyw reis bişi daha istiyebilirmiyim discordta kulanıcı adını söylermisin ya bi yerde takılırsam senden destek alıyım
  8. H

nasıl temizlicem reisim
  9. H

https://www.fullprogramlarindir.net/windows-11-performance-editions-indir-f2i.html yoksa windows 11 ghostspectre 23h2
  10. H

FORMAT ATTIM HİÇBİR TARAYICI YOK

Formatladım bilgisayarı costum isp kullanıyorum hiçbir şekilde tarayıcı yok kod ile tarayıcı indirebilirmiyim yardım edermisiniz
  11. H

G-Halper nihai sorunu

merhaba laptopta eskiden nihai de gözüküyordu format attım sadece eko ve standart mod var nihai nasıl açarım yardım edermisiniz
  12. H

24H2 nasıl indirebilirim ?

beyler donanım arşifi paylaştığı vieoyu gördüm 24H2 nasıl indiricem yardım edermisiniz linki olanlar atabilirmi
  13. H

oyunlarımın bilgisayarımda kurulu değil ama steamda kurulu

oyunları mı yeniden yükliyim yoksa tekrar format mı atıyım ?
  14. H

oyunlarımın bilgisayarımda kurulu değil ama steamda kurulu

beyler benim bilgisyarda 2 adet m2ssd var birinde oyunlarım var birindede windows bilgisayara format atarken sadece C klasörünü formatladım oyunlarımın kurulu olduğu klasöre ellemedim ve şimdi steamda oyun kurulu ama pc de kurulu değil bu nedenle oyundayken hatalar alıyorum oyunu silmeden bunu...
  15. H

Acer Nitro 5 12700H işlemci çok ısınıyor

reis benimde laptop birzamanlar windows performans yani costum windows kullanıyordum işlemcim 110 dereceleride görüyordu eğer sende costum windows kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir
Geri