Arkadaşlar günlük kullanıma uygun monitör önerir misiniz? Beni üzmeyecek kalitesi güsel olan. Gaming veya ofis farketmez. Görüntü kalitedi güzel olsun. 27 inch iyidir ama 32 de atabilirsiniz varsa
Hocam firma bunu zaten genel kullanimda 18 saat oldugunu iddia ediyor. Hic kullanmadim ama onerilen bi model bilmiyorum. Kullandiysaniz yoruma acigim. 10saat veren windows da onerebilirsiniz istiyosaniz. Prizden uzakta performans dususu olmasin ayrica.
Hocam 18 saat pil suresi veren bu fiyata baska pc varsa oner alicam. Hatta 25k ya kadar sifir icin cikabilirim. 18k ikinci el alabilirim. Onerine acigim. 18 saat pil suresi ve gerekli programlarda stabilite saglayan pc onerilerini bekliyorum
Hocam valla gundelik kullancam ekstra 5k vermek istemiyorum. En fazla wordpressden okulun sayfasini duzenlerim pek agir is yapmam. 20k demisti 18 de anlastik. Pahali mi yoksa uygun mu bilemedim.
1736511017
Hocam gundelik isler icin bisey almayi dusunuyorum. Zaten en fazla 2 sene kullanirim.
Ikinci el macbook almayi dusunuyorum. 18 bin fiyata 10 ay garantili 100 kusur devirde 97 pil yuzdesi olan bir macbook m1 var. sorunu olmadigini soyledi. 18k nasil bir fiyat tesekkur ederim
Arkadaslar cok param yok bu pc iyi mi kotu mu? Onerisi olan varsa baska pc de onerebilirsiniz
Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83GS009ATR
https://app.hb.biz/A2qLkuYgFkYN
Ekle bırak haftası denen bir muhabbet var. Ders ekleyip ders çıkartabiliyorsun. Bu aklında bulunsun. 2. Olarak da arkadaşın dediği gibi hiç vakit kaybetmeden öğrenci işlerine git. Yardımcı olacaklardır.
Arkadaşlar okul, dijital pazarlama uygulamalarında işimi görecek bir MacBook Air arıyorum. Bütçem 30-37 arası. Pozitif bilişimde uygun fiyatlara güzel şeyler var ama aralarında kaldım. Beni uzun süre idare edebilecek bir bilgisayar istiyorum. Mac kullanicilari beni aydinlatin.