hamzasrq isimli üyenin son içerikleri

1. hamzasrq

50-65k arası laptop önerisi

Genelde işlemci ağirljkli ve ram ağırlıklı programlar çaliştircam. Renderda aliyorum arada ama pek değil, önericeğiniz bir laptop varmı. Bu fiyat bandına 5060lı laptop var ama 5050 seçip işlemci, ram ve ssd daha ıyi almayi düşünüyorum. Üst modellerde önerebilirsiniz (omen alinware) gibisinden.
  2. hamzasrq

Steam hesabimdan para cekilmis

zaten guard var eleman steami baska cihazdan acmamis benim cihazimdan girmis oyuzden guard gormemis ve sifreyi flnda degistirdim. steam paralari yatirmis steame ama satin alim yaptirmamis kisitlamis ordan yirttim galiba
  3. hamzasrq

steam hesabi sadece ana bilgisayarimda acik, buyuk ihtimal ile bilgisayarda bulunan virus sayesinde steamden para cekiyor cunki hesabimdan cekilen para steam hesabimda aktif
  4. hamzasrq

merhabalar yakin zamanda 2-3 adet oyun aldim kartim girili oldugu icin tek tusla aliniyor. gunduz vakti disaridayken 20 dolar para cekilmis sonra steam kisitlama getirmis hesaba, ceken eleman buyuk ihtimalle kisitlamadan dolayi parayi kullanamadi. yapmam gereken birsey onerebilceginiz birsey...
  5. hamzasrq

Samsung 45w şarj aleti önerisi.

Spigen marka 45w adaptör aldim gayet iyi sende alabilirsin. 2-3 hafta once aldim yeni telefonu alinca
  6. hamzasrq

Yd telefon almayi planliyorum sizce hangisi

Tr s25fe aldim teşekkürler yanıt için
  7. hamzasrq

Poco x7 pro alinirmı hala

Bana mantikli geliyordu f7 ama şansıma kayit falan çikmaz diye guvenemedim
  8. hamzasrq

Daha kayit çıkmamış ama
  9. hamzasrq

Oyun performansı iyi midir? peki
  10. hamzasrq

Kamera tarafı çok ilgimi çekmiyor, günlük kullanimda donmasın, birde mobil oyunculuğa heves ettim işimi görücekse alabilirm. Sence alınırmi
  11. hamzasrq

15-20k bütçem var yd cihaz alicam Alınır mı? sizce
  12. hamzasrq

45k bütçeye nasıl bilgisayar alabilirm

45k bütçem var ne önerirsiniz laptop olabilir masa üstüde
  13. hamzasrq

Onvo 50vq90f3ua bu televizyonu almayı düşünüyorum

Televizyon tarafinda bilgim çok yok ama onvo teknik servisinde çalişan akrabam vard hiç guzel şeyler söylemiyordu genel olarak
  14. hamzasrq

35-45 arasi laptop onerisi

35bin-45bin arasi laptop bakiyorum oneri verebilirmisiniz hp victus. msi ve lenovo loq modellerine baktim forumlarda hep skintili olduklari konusuluyor
  15. hamzasrq

Mimari resterasyon bölümü için laptop

Ben mühendislik tarafından ziyade 3d modelleme ve render tarafiyla uğraşıyorum benim pek işimi görmeye bilir
Geri