hamzatr isimli üyenin son içerikleri

1. H

Trendyol azerbaycan indirimi hakkında

O zaman benimkide iptal olur ya umarım olmaz
  2. H

Hangi aşamada iptal oldu ?
  3. H

Herkes biseyler almış bende aldım ve siparişim onaylandı. Kargo geri gidio falan demis bazıları ürün elime ulaşır mı ?
  4. H

Bilgisayara güc gidiyor ama klavye mouse ekran gelmiyor

Asus b550-f wifi model anakart var ve vga ışığı beyaz yanıyor. İnternetten baktim ve bir sorun olmadigi anlamina geldigi yazıyor ancak klavye, mouse, goruntu gelmiyor. Normalde hata oldugunda bip sesi gelir ama o da gelmedi. Denemek için bozuk ram taktım ve hata olduğundan bip sesi geldi ancak...
  5. H

DA-G7 Sitemi Satın Aldım Bazı Sorularım Var.

Bende bir soru soracagim tray islemcilerin garantisi oluyor mu bendede r5 5600 var
  6. H

Hareketli duvar kağıdı

Sorun yok hocam devam 😃
  7. H

Hareketli duvar kağıdı

Bi zararı olmaz ama bilgisayarın iyi değilse biraz kastırabilir
  8. H

Monitorüm bir anda bozuldu

Saolun :*(
  9. H

Asus vg24vq şuan satışta yok ama en yakını 5bin tlden basliyor 1692384099 Yeni monitor kadar tutmasa iyidir
  10. H

Hocam tamir olur mu
  11. H

Arkadaşlar bugun yeni eve taşındık pcyi taktım boyleydi ama hiçbir hasar, darbe izi vs. yok nasıl olmuş aklım almıyor tamir edebilir miyim bunu
  12. H

Harici ses kartına oyuncu kulaklığı takılır mı ?

Hocam zaten elbet bir gun alıcam beni idare etsin yeter
  13. H

Harici ses kartına oyuncu kulaklığı takılır mı ?

Bir ses kartı alıp gitarı ve kulaklığı takmak istiyorum illa stüdyo kulaklığı mı almam lazım ? Takmak istediğim kulaklık 3.5mm jax girişli.
  14. H

HyperX Cloud 2 1999TL

Bu kulaklığın fiyatı ne kadar daha boyle kalır almak istiyorum ancak şuanda hazır param yok akakçede gelecek 15 güne bastigimda yarindan itibaren fiyatı artacagı yazio
Geri