han1010 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım İNTERNET SAĞLAYICISI ONERİSİ FİBER

hocam telekomda 500 mbps 980tl modem ücreti dahil 1000mbps 1080 civarı türknet de ise 1000 mbps peşinde odersek 12 ay tahütle 800tl vodofone 1000mbps 1000tl hepsi aynı hemen hemen sizce hangisine geçmek daha mantıklı benim için onemli olan ping değerlerinin düşük olması hangisini alsam ping daha...
  2. H

Yardım İNTERNET SAĞLAYICISI ONERİSİ FİBER

Arkadaşlar vodofone türk telekom türknet hangisi daha iyi binada fiber var 1000 hızına kadar destek veriyor hepsi şu an telekom kullanıyorum lol da 9 10ms alıyorum west de 40ms alıyorum hızım 100 ve hızımı 500 yada 1000 e cıkartacagım bunlardan hangisi daha iyi olur
  3. H

Yardım OFİS KOLTUĞU ÖNERİSİ

Ofis koltuğu önerisi bütçe 4k rahat olsun günde 6 7 saat kullanacam
  4. H

Yardım OFİS KOLTUĞU ÖNERİSİ ACİL

hocam 4k civarı
  5. H

Yardım OFİS KOLTUĞU ÖNERİSİ ACİL

Arkadaşlar ofis koltuğu alacam pc başında 6 7 saat duruyorum rahat ofis koltuğu önerir misiniz
  6. H

Yardım VALORANT İVME PROGRAMI

Arkadaşlar valorant oynuyorum rankım elmas raw accel diye bir program varmış bunu kullanayım mı sizce kullanan var mı aranızda
  7. H

Yardım VALORANT İÇİN RAZER CORTEX

hocam snaptap diye bir şey var onu açmak için yükledim buda içinde yüklendi
  8. H

Yardım VALORANT İÇİN RAZER CORTEX

Arkadaşlar razer cortex indireyim mi monitör 280hz ortlama 400 500 arası fps alıyorum razer cortex kullanan var mı input lag delay vs geçikmeyi azaltır mı artırır mı
  9. H

Yardım VALORANT BU AYAR BAN SEBEBİ Mİ

hocam sizce kullanılmalı mı
  10. H

Yardım VALORANT BU AYAR BAN SEBEBİ Mİ

Arkadaşlar raw accel diye bir program var mış bunu kullansam ban sebebi mi sizce valorant için
  11. H

Yardım NETFLİX DİZİ ÖNERİSİ

izledim
  12. H

hocam witcher fallout yada mafya dizileri tarzında diziler izliyorum
  13. H

Arkadaşlar netflix de izlenecek dizi önerir misiniz
  14. H

WİNDOWS 11 AYAR GÖRÜNMÜYOR

arkadaşlar grafik ayarlarında gpu hardware accelerated diye bir ayar var görünmüyor sistemim rx 6700xt 12gb ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci
Geri