Yeniden merhaba,
Bir kaç gündür piyasayı ve kartları araştırırken bir şey farkettim, benim anakartımda PCIe 3.0 var ve güç kaynağımda 8 pin değil 6 pin güç kablosu var. Bunlar üzerinden yeniden araştırınca şu 3 kart öne çıkıyor:
RX 6400
GTX 1650
GTX 1650 super
Sonuncusu diğerlerinden daha...
Siz alacağım işlemcinin XT karta yeteceğini düşünüyorsunuz. Biraz bakınca anakartımda PCIe 4.0 bile yokmuş. Kullamayacağım güçte ekran kartına da ihtiyacım olmuyor bu anlamda.
Kendi kartımın piyasasını hiç bilmiyorum, hatta bakmadım bile :)
Cevaplar ve öneriler için herkese teşekkür ederim. RX6600 gördüğüm kadarıyla benim ihtiyacımı rahat rahat çözecek bir kart. Sıfırlar ve ikinci eller arasında ciddi bir fiyat farkı var bu yüzden temiz ikinci ellere yönelmeye karar verdim. Sarı sitelere bakınca tabi fiyat aralığı geniş, 6 binden...
10.000 lira psikolojik sınırını geçmemesini dilerim. Amacım varolanı az meblağ ile daha verimli hale getirmek. Yoksa mesela işlemcim Win11 desteklemiyor. Ekimden sonra Win10 kullanmaya devam etmek güvenlik açığı yaratacak mı o daha belirsiz. Sıfırdan kasa toplamamak için böyle bir işe...
Youtube'da ara ara videolara denk gelirken foruma kayıt olmak bugüne kısmetmiş.
Herkese merhaba,
8 yıl önce topladığım günlük işler ve giriş seviyesi oyun için olan bir kasam var.
Anakart: MSI H110M PRO VD
İşlemci: İ3 6100
RAM: 2x8 GB
Ekran Kartı: Asus ROG STRIX RX 460 4GB
Güç Kaynağı: 12...