5000 serisi çıktığında elinizdeki ekran kartını satıp 5070 vb. ekran kartı alacaksanız 4070s yeterli.
Ama yakın zamanda 5000 serisine geçmeyecekseniz bu...
Doğal olarak indirim yokken seçerseniz ve hepsini msı seçerseniz pahalı olur.
Ama indirim oldukça tek tek anakart , işlemci , ekran kartı kovalarsanız daha...
Yılbaşından itibaren fiyatlar mutlaka yükselecektir, o nedenle indirim kovalarsam vakit geçeceği için daha da pahalıya gelir bence.
1734599876
ömürlük pc...
Ekran kartını biraz düşük tutmak sorun değil , 5000 serisi gelince daha iyisini alırsınız.
Sorun bu sisteme 75k fazla , tek tek f/p indirimler beklerseniz...
siteyi bi araştırayım, olmazsa istanbulda mağazaları var diye biliyorum, elden aldırabilirim. Tüm parçaları tek tek akakçe'den seçiyorum 86.000TL tutuyor...
kasa ile beraber bütçemi aşar hocam, dediğiniz mantıklı ama bence işlemci neslini yüksek tutarsam sadece ekran kartını satmak ve yeni ekran kartı almak daha...
Aslında sistemi direk Sınerji'den alacağım. Daha ucuza gelmiyor ya birçok yerden tek tek seçtim aynı donanınmları ama fiyat 90'lara çıkıyor, bide şuan ki...
attığın sistemde 9800x3d işlemci seçeneği bulunmamakta, ekran kartı yarın birgün değiştirmek kolay çünkü en kolay satılabilen parça ekran kartı, ama...
Evet msi markanın ürünlerinde 2-3 kez garantilik işim oldu hepsinde memnun kaldığım için msi tercih etmeyi düşünüyorum, 4070ti super olup r7 9800x3d işlemci...