HanımKeleşiGetir isimli üyenin son içerikleri

1. H

❌İndirim Bitti! Msı Geforce Rtx 5070 Tı Ventus 3x Oc | Vatan İndirimleri

hocam ben dun aldım taksıt secenegı yoktu ama 2 aydır beklıyorum ekran kartlarını ındırımde guzel yakalrım dıe her seferınde fıyat artıyor sanada tavsıyem alabılıyorken al 3-5 kar edıcez dıye sonra 3-5 yada daha fazla para vermek zorunda kalıyoruz.. 1779523658 bide pho bence guzel kart görunus...
  2. H

Rtx 5080 Phoenix 68 K Alınır mı?

aldım reis
  3. H

48 k verılırmı
  4. H

https://www.incehesap.com/gainward-geforce-rtx-5080-phoenix-gs-v1-16gb-gddr7-256bit-gaming-ekran-karti-fiyati-89271/
  5. H

5080 Vs 5070 Ti Hangisi Alınır ?

suan guncel olarka almak ıstesek 40 k ya gelırmı yıne
  6. H

Msi B850 Gaming Pro Anakart Alınır mı?

ben daha 1 hafta önce aldım gayet fp
  7. H

Kasa Parçalarını Tek Tek Topladım Kendım Toparlayıp Takabılırmıyım Rısklımı ?

elım tornavıda tutuyor 6 yıldır uzak yol gemı muhendıslıgı yapıyorum mekanık kısımda problem yasıcagımı hıc sanmıyorum ama ıste elektırksel alanda bıraz tereddut etmedım degıl :D
  8. H

benım aslında tek cekıncem bıos ayarı fılan cıkarsa orda takılmak
  9. H

hiç kasa toplama bilgim yok malzemelerım geldı monte etmesı kaldı bunu tek basıma vıdeolara bakarak yapabılırmyım yoksa bılgısayarcıya gıtmemmı mantıklı ama bılgısayarcıya gıdersem ordan tasırken zarar gelır dıye korkuyorum yardımcı olursanız sevınrım
  10. H

Yardım Vento Vg4206fsa Kasa Alınır mı?

o benımde dıkkatım ıcektı acaba realde nasıl duruyor hıc fıkrım yok ınceleme vıdeosunuda bulamadım ama bu fıyata baska ekranlı kasa bulamadım
  11. H

Yardım Vento Vg4206fsa Kasa Alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/vento-vg4206fsa-916lcd-ekran-rgb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-57998?utm_campaign=akakce&v=1.85.3...
  12. H

Yardım 5070ti Hangi Fiyata Almak Mantıklı

arkadaşllar 5070ti almak ıstıyorum ama ındırımlerı yakalaymıyorum 2 haftadır sızce hangı fıyata almak mantıklıdır ındırım beklemek mantıklımıdır sankı bunun sonunda daha pahalıya alcakmısım gıbı hıssetmeye başladım
  13. H

Yardım Bitfenix Digital T10 Ef 850w 80+ Bronze Alınır mı?

https://www.itopya.com/bitfenix-digital-t10-ef-850w-80-bronze-88-ekranli-tempered-glass-argb-usb-31-atx-mid-tower-siyah_u31048 kasa ındırıme gırmıs ve yanında psuda var ve kasanın goruntusu cok hosuma gıttı sızce bu parayı hak edıyormu buna benzer en yakın kasa 20 k hemde psu yok ıcınde...
  14. H

Yardım 5070 Ti Ekran Kartı Konusunda Yardım

hocam sıze katılıyoruım gerkesız para ama bunun bılgısınde olarak nedense elım nvdıa gıdıyor neden bılmıyoruım ama öyle oluyor 1778409288 hocam cuma gununu bkelmeyı dusunuyorum galıba en buyuk ındırımler cuma gunlerı oluyor tabı 45 k bandına görursem dırek kacırmadan alırım orası ayrı
  15. H

Yardım 5070 Ti Ekran Kartı Konusunda Yardım

performans olarak aynıysa ozaman sff olması sorun degıl hocam ya hatta ufak olması daha ıyı daha az yer kaplar kasa ıcınde dıye dusunuyorum bende ındırım yakalrsam alıcam butun parcalarımı gece topladım sadece ekran kartı ve kasa power suplyım kaldı sımdı ekran kartımı alıp sonrada kasa ve...
Geri