hocam ben dun aldım taksıt secenegı yoktu ama 2 aydır beklıyorum ekran kartlarını ındırımde guzel yakalrım dıe her seferınde fıyat artıyor sanada tavsıyem alabılıyorken al 3-5 kar edıcez dıye sonra 3-5 yada daha fazla para vermek zorunda kalıyoruz..
1779523658
bide pho bence guzel kart görunus...
elım tornavıda tutuyor 6 yıldır uzak yol gemı muhendıslıgı yapıyorum mekanık kısımda problem yasıcagımı hıc sanmıyorum ama ıste elektırksel alanda bıraz tereddut etmedım degıl :D
hiç kasa toplama bilgim yok malzemelerım geldı monte etmesı kaldı bunu tek basıma vıdeolara bakarak yapabılırmyım yoksa bılgısayarcıya gıtmemmı mantıklı ama bılgısayarcıya gıdersem ordan tasırken zarar gelır dıye korkuyorum yardımcı olursanız sevınrım
arkadaşllar 5070ti almak ıstıyorum ama ındırımlerı yakalaymıyorum 2 haftadır sızce hangı fıyata almak mantıklıdır ındırım beklemek mantıklımıdır sankı bunun sonunda daha pahalıya alcakmısım gıbı hıssetmeye başladım
https://www.itopya.com/bitfenix-digital-t10-ef-850w-80-bronze-88-ekranli-tempered-glass-argb-usb-31-atx-mid-tower-siyah_u31048 kasa ındırıme gırmıs ve yanında psuda var ve kasanın goruntusu cok hosuma gıttı sızce bu parayı hak edıyormu buna benzer en yakın kasa 20 k hemde psu yok ıcınde...
hocam sıze katılıyoruım gerkesız para ama bunun bılgısınde olarak nedense elım nvdıa gıdıyor neden bılmıyoruım ama öyle oluyor
1778409288
hocam cuma gununu bkelmeyı dusunuyorum galıba en buyuk ındırımler cuma gunlerı oluyor tabı 45 k bandına görursem dırek kacırmadan alırım orası ayrı
performans olarak aynıysa ozaman sff olması sorun degıl hocam ya hatta ufak olması daha ıyı daha az yer kaplar kasa ıcınde dıye dusunuyorum bende ındırım yakalrsam alıcam butun parcalarımı gece topladım sadece ekran kartı ve kasa power suplyım kaldı sımdı ekran kartımı alıp sonrada kasa ve...