hantt isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim House of Superstepte 8bine 2bin indirim

şununla birleşiyorsa fena olmaz aslında
  2. H

Şu sistemi aldım ho go

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-b650m-s2h-1tb-16gb/ 8k daha ucuz mesela şu sistem iptal şansın varsa değerlendirebilirsin bence
  3. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ben de bir arkadasim icin 5070ti sistem bakiyorum attiginin parcalar güzel ama fiyat cok yüksek. max 110 a düsürürler gibi geliyo bana 100e falan düsse harika olurdu ama zor. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/snowstrike/...
  4. H

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

hocam gelişme va bunun tam olarak cevabını alamadık sanırım ikisini birleştirip 10k alan ben görmedim herkes sadece soruyor :cry:
  5. H

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

ikisi birleşiyorsa ekran kartı alayım diyorum ihtiyacım yok o yüzden ölücü modundayım da :d
  6. H

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

birlestirebilen oldu mu bunlari simdiye kadar
  7. H

40k TL bütçeye alabileceğim en iyi oyun bilgisayarı nedir?

EKRAN KARTI 8GB MİŞ SAKIN ALMA MESAJI SİLEMEDİM :/// heh tamam içeriği silerek hallettik sorry...
  8. H

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

beyler bununla 5k kampanyasını birleştirmek mümkün olabilir mi vatanda bunu deneyen oldu mu
  9. H

5k da puan gelirse bu sekil almak cok mantikli dramli mis gibi ssd + 9070xt 35k. bu zamanda güzel fiyat
  10. H

❌İndirim Bitti! Monster Pusat Mikrofon 629₺!🔥| Peşin Fiyata 3 Taksit

1 adet kalmış stokta şimdi çektim teşekkürler
  11. H

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

kupon ne bunda acaba bende çıkmıyor
  12. H

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

biraz bekleyince reedera katıl geliyor biraz daha bekleyince çark geliyor
  13. H

CASIO SAATLER 600 KÜSÜR TL

hocam güzel düşünmüşsün eline sağlık shopier için de böyle kampanya var mı merak ettim
Geri