hantt isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim House of Superstepte 8bine 2bin indirim

şununla birleşiyorsa fena olmaz aslında
  2. H

Şu sistemi aldım ho go

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-b650m-s2h-1tb-16gb/ 8k daha ucuz mesela şu sistem iptal şansın varsa değerlendirebilirsin bence
  3. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ben de bir arkadasim icin 5070ti sistem bakiyorum attiginin parcalar güzel ama fiyat cok yüksek. max 110 a düsürürler gibi geliyo bana 100e falan düsse harika olurdu ama zor. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/snowstrike/...
  4. H

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

hocam gelişme va bunun tam olarak cevabını alamadık sanırım ikisini birleştirip 10k alan ben görmedim herkes sadece soruyor :cry:
  5. H

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

ikisi birleşiyorsa ekran kartı alayım diyorum ihtiyacım yok o yüzden ölücü modundayım da :d
  6. H

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

birlestirebilen oldu mu bunlari simdiye kadar
  7. H

40k TL bütçeye alabileceğim en iyi oyun bilgisayarı nedir?

EKRAN KARTI 8GB MİŞ SAKIN ALMA MESAJI SİLEMEDİM :/// heh tamam içeriği silerek hallettik sorry...
  8. H

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

beyler bununla 5k kampanyasını birleştirmek mümkün olabilir mi vatanda bunu deneyen oldu mu
  9. H

5k da puan gelirse bu sekil almak cok mantikli dramli mis gibi ssd + 9070xt 35k. bu zamanda güzel fiyat
  10. H

❌İndirim Bitti! Monster Pusat Mikrofon 629₺!🔥| Peşin Fiyata 3 Taksit

1 adet kalmış stokta şimdi çektim teşekkürler
  11. H

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

kupon ne bunda acaba bende çıkmıyor
  12. H

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

biraz bekleyince reedera katıl geliyor biraz daha bekleyince çark geliyor
  13. H

CASIO SAATLER 600 KÜSÜR TL

hocam güzel düşünmüşsün eline sağlık shopier için de böyle kampanya var mı merak ettim
Geri