hantt isimli üyenin son içerikleri

1. H

❌İndirim Bitti! Monster Pusat Mikrofon 629₺!🔥| Peşin Fiyata 3 Taksit

1 adet kalmış stokta şimdi çektim teşekkürler
  2. H

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

kupon ne bunda acaba bende çıkmıyor
  3. H

🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

biraz bekleyince reedera katıl geliyor biraz daha bekleyince çark geliyor
  4. H

CASIO SAATLER 600 KÜSÜR TL

hocam güzel düşünmüşsün eline sağlık shopier için de böyle kampanya var mı merak ettim
  5. H

Yardım MSI PSU MAG A650BNL full range mi?

yok hocam almadım ama hemen üste yusuf hocanın attığı yazıya göre full range. onu görmüştüm o zaman ama daha uygun bir psu buldum onu almıştım
  6. H

Ethernet kablosu önerisi

hocam duvar içi tesisattan geçireceksen dikkatli ol. Ben de 1 ay önce kablo çektirdim eski telefon prizinden cat6 kabloyla. 20 metre kadar uzunluğu vardır hız 200 den 90a düştü(cat6lar 100metreye kadar 1000mbps destekliyor normalde) . elektrik mühendisi bi arkadaşım elektrik hattıyla yan yana...
  7. H

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

çok iyiymiş ben de başka bi appten falan sandım teşekkürler
  8. H

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

bu nereden geliyor hocam, cashback mi
  9. H

Mekanik Klavye Önerisi

donanım arşivi kurucusu donanimarsivi insta hesabından paylaştı
  10. H

Mekanik Klavye Önerisi

abdullah instada story atmış akşam mekanik klavye paylaşacakmış bakın isterseniz beyler
  11. H

40 bin TL'ye hazır sistem önerisi

abdullahın duyuracağı sistemleri bekle derim, attıklarının pek alınır yanı yok gibi
  12. H

❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 180Hz Pivot 5399 TL 2K IPS

gec oldu ama faydasi olursa diye yaziyorum. bende 1 adet ölü piksel cikmisti degisime gönderdim yenisini verdiler bunda cok sükür sorun yok
  13. H

Fiyat hatası sanırım

tekrar koysaniza o zaman 2.5k ya o rami
  14. H

🔥İndirim XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş Trendyol Plus ile 6950tl + 6 taksit

ben de hic bilmiyorum forumda hep hawk fab ve xdrive 15li öneriliyordu genelde fena olmayan bi fiyata düsünce aldim ben de
  15. H

🔥İndirim XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş Trendyol Plus ile 6950tl + 6 taksit

bir süredir koltuk izliyorum bu fiyatta ve yapi kredi world ile 6 taksit farksiz yakalayinca aldim ben, sadece siyah renkte indirim var görünüyor. https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kumas-p-263932799
Geri