Single kit ama parası olan 2 tane alır? 32x2 dual kullanmış olur. Ayrıca yeni Intel Core Ultra serilerinde CL değerlerinin eski önemi yok diye okudum. Intel işlemci kullananlar için bence fiyat iyi.
Çok sağol hocam değerlendiricem kıyasını, Intel Ultra serisinde daha çok çekirdek olması benim için iyi olmaz mı? Biraz gemini ile sohbet etmiştim de. Mesela şuan Intel Core Ultra 7 265 ile Asus Rog Strix B860-F 24 bin tl'ye geliyor. Aradaki farkla ekran kartını dediğin gibi 5080 daha kolay...
Müthiş açıklayıcı ve anlaşılır olmuş uzun görünse de. Ben oyun geliştirme maksatlı bir sistem kurmak istiyorum, ekran kartım kesinlikle NVidia olacak bütçem RTX 5070 Ti 16gb vram'e el veriyor. İşlemci seçimimde AMD ile Intel arasında kaldım, kısaca bilgisi olup paylaşabilecek olursa çok sevinirim.
Gpt ve gemini de böyle diyor gece orada biraz detay okudum. Başta aradaki fiyat farkıyla işlemci ve ram al diyordu o yüzden kafam karışmıştı. Teşekkür ederim
Gayet detaylı ve açıklayıcı olmuş 9070XT alacaklar için. Ben biraz araştırma yaptım ancak şu konuda net olamadım, oyun geliştirme üzerine bir sistem kurmak istiyorum. RTX 5070Ti ile RX 9700XT 16gblık modeller arasında kaldım. Gamer amaçlı değil de bu maksatla yorumlayabilecek varsa çok sevinirim.