Yeni fark ettim. Laptop un kapağını kapatınca ve kulağımı bilgisayarın altına yakınlaştırınca uzaklardan biryerlerden biiip biiip diye bir ses geliyor. Laptop kapagini açınca da bu ses cızırtıya dönüşüyor. Sebebi nedir?
Yaklaşık 5-6 aydır kullanamıyorum whatsapp uygulamasını. Resmi uygulama kullanım diyor.
Play Store'dan indirmeme rağmen. Numaramı farklı telefona giriyorum oluyor. Kendi telefonuma başka numara giriyorum oluyor. Ama ben numaramı kendi telefonuma girince olmuyor. Sinirim bozuldu. Nasıl düzeltilir?
Çarşıda yerde bir güvercin buldum. Yerde sürünerek arabalardan kaçıyordu. Üzüldüm ve eve getirdim. 2 ayağı da sakat. Kuyruğu da yamuk duruyor. Şimdilik bir çamaşır sepetine koydum altına bez serdim, önüne su koydum.
Şehriye filan verdim. Şehrimizde veteriner de yok. Ne yer ne yemez ne zararlı...
Benim laptop um var. Oyun açınca şeffaf bir çizgi beliriyor ekranı 2 ye ayırıyor. Oyun yukarı aşağı hareket edince dalgalanıyor gibi oluyor. Birde ekran açılınca elektrik kaçağı gibi hafiiif bir ses geliyor. Grafik kartı mı bozuk:(
1702998067
Aga niye kimse cevap vermiyor:(
benim bir laptop var. İçerisinde radeon graphics diye bir kart mıdır her neyse ondan var. Bilgisayar neredeyse 1.5 yıllık fln. Ama ben yeni aydınlanıyorum. Şimdi benim bilgisayardan bir cızırtı sesi geliyordu ekranı açınca. Ama hafif böyle elektrik kaçağı sesi gibi. Çok takmadım fandandır fln...
benim bir laptop var. İçerisinde radeon graphics diye bir kart mıdır her neyse ondan var. Bilgisayar neredeyse 1.5 yıllık fln. Ama ben yeni aydınlanıyorum. Şimdi benim bilgisayardan bir cızırtı sesi geliyordu ekranı açınca. Ama hafif böyle elektrik kaçağı sesi gibi. Çok takmadım fandandır fln...
Benim bir Redmi 9a'm var. Bu telefonu uygun olduğu için 4-5 ay önce fiyatı uygun olduğu için aldık. Telefon fena değil. Fakat sonradan bir sıkıntı gördüm. Annemin telefonu daha eski olmasına rağmen (general mobile gm8) PES iniyor fakat benim telefonuma android sistemi düşük gerekçesiyle...
Arkadaşlar ben 7 8 yaşındayken babam aha buldum sonunda deyip king of fighters diye eski bir oyun göstermişti. Çocukluğunun oyunuymuş. Sonra bende inceledim oynadım fln çok sevdim. 90 lardan bir oyun ve serisi devam ediyor. Oynayan veya bilen varmı merak ettim çünkü yaşıtlarımdan kimse bilmiyor...