power boost vk-p1882b 650w atx usb 3.0 mesh led fan siyah kasa modelim bu arkadaslar az önce temizledim içini 3 tane fanım çalışmıyor ama en taraf en altaki fanım donmuyor ışıkları yanıyo sebebi nedir
Aoc 25g3zm monitörüm itopyadan aldım sitede hoparlör yok gözüküyo epeyde ise haparlör var gözüküyo monitörün kayıttan yürütte ise hoparlör gözüküyo fakat ses gelmiyo monıtör hoparlörünü aktif etmeyi bilen lütfen yardım etsin
Hyperx Cloud 3 Kulaklığım var 15 şubat 2024 tarihinde aldım satıp üstüne para ekleyip kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum sizce mantıklımı aklımdaki kulaklık logitech G435
Arkadaşlar bugun hyperx cloud 2 aldım mediamarkt mağazasından ama sesler çok basslı tizler az ses boğuk geliyor yardımcı olabilecek varmı ayar yapabileceğim yer falan mediamarkt hijyen ürünü diye iade yapmıyor
Arkadaşlar Dün Vatandan https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-pro-h610m-e-arc-a750-500gb-ssd-16gb-ram.html bu bilgisayarın siparişini verdim ama sistem montajı yapılsın veya yapılmasın diye işaret yoktu vatanda baktıgım diğer sistemlerde seçebiliyorsunuz ama bunda seçim yoktu...