Öncelikle merhaba,
f710 kullanırken karşılaştığım sorunlar şunlar,
1- windows 11 kullanıyorum, bazen tek kol bazen de iki kolu algılamada sorun yasıyorum.
2- tetikler onceden duzgun caslıyodu suan bir buton gibi calısıyor; ya %0 ya da %100
3- fifa23 de iki kol tek kolmuş gibi gözüküyor...
Bilgisayarıma iki adet logitech f710 bağlarken bilgisayar iki cihazı da tek cihaz gibi algılıyor. Mesela fifa23 de iki kol bağlı görüküyor ama iki kol da tek kolu kontrol ediyor. Nasıl çözerim?
Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Konuda biraz cahilim, daha 2 3 gün oldu laptop araştıralı ekran kartı W olayını da yeni öğrendim. Son kez 25k civarı bütçelere 0 2.el alınabilecek güncel önerilerinize açığım.
Bu iki model arasinda alırsam haste alırım. Bi tık aşağı bütçe de hangi modeller var hocam bildiğiniz? Konuya hakim görünüyorsunuz aklınızda vardir elbet bir iki model.
Maximum bütçe 25.000tl monster abra a7 v14.3.4 almak mantıklı mı. Yerine tercih edilebilecek başka laptop var mıdır? Ozellikleri bırakıyorim;
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15...