HarbiyeliTRe isimli üyenin son içerikleri

1. HarbiyeliTRe

Yardım 150 Bin TL Altı Gaming Laptop Önerisi

HP ile sıkıntı yaşayanlar var ve servis konusunda önemli bu kadar bütçeyi HP gömmek güvenilir mi?
  2. HarbiyeliTRe

Yardım 150 Bin TL Altı Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar bütçe bu ve bunun altı Aklımda msi-asus-lenovo var onun dışında çok araştırma yapmadım lakin 5070 ti ve altı istemiyorum ayrıca asus rog 5060 almıştım ama hiç beğenmemiştim 4070s kasalı sistemden geçtim tatmin etmedi heralde ayrıca oyun oynanacak ve ders için kullanılacak uzun ömürlü...
  3. HarbiyeliTRe

Yardım IPhone 17 256 mı 512gb mı?

Yani çok çekmiyorum ama hani ileriye dönükte olsun amacındayım çok yönlülük olsun diye lakin bilemiyorum yinede.
  4. HarbiyeliTRe

Yardım IPhone 17 256 mı 512gb mı?

Aslında ben aldım 256gb ama değiştirmeme gerek var mı ben 17 pro kullanıyordum 256gb ama 65gb doluydu acaba zamanla bu rahatsız eder mi uzun süre kullanacağım kuruyu açmadı 17 nin acaba gidip değiştirsem mi diye düşünüyorum 512 İle ne dersiniz 12k değer mi ayrıca 2026 eylülde 18 gelmeyecek...
  5. HarbiyeliTRe

Öneri 38-42k Bütçeye Gaming Laptop Önerisi

Başka model var mı?
  6. HarbiyeliTRe

Aynen taksitli alacağım şuan önericeğin model var mı ayrıca lenovo 105w
  7. HarbiyeliTRe

Anneye Telefon Önerisi

Ben s25fe den geçtim s24-25 Fe rezalet bence neyse a36 s25 Fe den daha iyi geldi ayrıca sadece biraz ağır şarj doluyo hissi var ama bitmesi fena değil yani 1 günü çıkarıyor standart gayet normal hızlılıkta şimdilik 15k alınabilecek bir cihaz a56 düşünmeyin bile o tam ısınıyordu ısındığında...
  8. HarbiyeliTRe

Telefon Önerisi ! ! ! !

Direk 17 bence çünkü ben artık aşağıdan tut a16 segmentinden 17 proya kadar kullanmış biri olarak bence senin ihtiyacını karşılar kamerası ortalama ama kötü değil batarya yenide gayet iyi hızla şarjlarda muhteşem bir hızlım var depolama standart 256gb lakin yetmez dersen 512 almak daha iyi olur...
  9. HarbiyeliTRe

Arkadaşlar sizlerden cevap bekliyorum
  10. HarbiyeliTRe

Benim asıl amacım sağlam olsun oyunda belli performansla beraber ısınmasını stabilize ve sıkıntı çıkarmayacak bir laptop istiyorum ayrıca aklımda 3 model var lenovo loq 15iax9 4050 ekran kartı ile i5 12600hx kombinasyon versiyonu diğer hp victus 4050 ile işlemci AMD ryzen 7 8845hs versiyonu son...
  11. HarbiyeliTRe

Yardım Asus rog g16 990 pro Soğutucu olur mu?

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  12. HarbiyeliTRe

Yardım Asus rog g16 990 pro Soğutucu olur mu?

Arakamlar 990 pro almayı düşünüyorum ısınmasını engellemek için soğutuculu alacağım sizce sığar mı?
  13. HarbiyeliTRe

Oyun Laptobu için ssd önerisi

Aynen dediğiniz gibi lakin 990 pro nun soğutması olur mu buna?
  14. HarbiyeliTRe

Oyun Laptobu için ssd önerisi

Peki 990 pro soğutma bloklusu var iyi midir? 990 pro kullandım ama düz ve 1 tb idi.
  15. HarbiyeliTRe

Windows 11 24h2 Güncellemesini İndirmiyor

Reis teşekkür ederim Allah razı olsun oldu ne kadar sevindirdin beni
Geri