Hocam ben windows kurdurdum kuran yer ilk başta seste sıkıntı çıktı sürücüde okumadı dedi sonra oldu dedi eve bi geldim benim MacBook Air var 2017 den kalma onun sesi sanki 4 yerden geliyor bunun kisi ise tamam yüksek ses ama basslı ve hafif soldan geliyor ayrıca o sizin dediğiniz naihmic nasıl...
şu var normalde ses iyi yüksek çıkıyor lakin basslı ve kulaklık takınca bende nova 5 wireless var 100 seste sanki yüzde 30 ses geliyor gibi ve streo gibi gelmediğinden rahatsız oldum acaba bozuk mu dedim şuan yapamadım şu sürücüyü birde bende vector 18 hx Core 9 ultra versiyonu var.
Arkadaşlar 1 hafta önce aldım acaba haporlörde mi problem var dedim ama ses gayet normal geliyor gibi ama basslı ve 4 yerden streo ses gibi gelmiyor ama kulaklık takıldığında normalleşiyor ama kulaklıktada son seste 1 ses gibi az ses geliyor sizce sürücüden olmuş olabilir mi çünkü windows...
aynen bir saatten sonra kafa yordum mu sıkıntı basıyor ama şu var cidden alacaktım game garaj ama bazı insanlar çok ısınıyor dediğinden ve bazıları servisten bazıları ısınmadan şikayetçi idiler o yüzden bende korktum açıkcası söyleyeyim belirsizlik durumu almamaya itti lakin bütçe varsa ve...
evet olabilir ama ben çok beğenerek aldım hocam ben 12 gün önce aldım 18 inç diyerekten katet ben beğenedim yani kullanmak nasip olmadı daha windows bile kurmadım ama yerinde bir cihaz 18 inç olması efsane.
https://www.hepsiburada.com/msi-vector-18-hx-ai-a2xwhg-663xtr-intel-core-ultra-9-275hx-32gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-18-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008RTHKJ yani şu laptop daha iyi ama fiyatı çok uçmuş ben 1 hafta önce aldım 125k ya.
Arkadaşlar biraz komik olacak kıyaslamak lakin elimde Logitech Pro X 2 Lightspeed var ama ikinci olarak kulaklık mı alsam mantıklı olur yoksa mikrofon mu sizce çünkü güzel bir kulaklık fena değil konforu işte hani fazla yıpranma olmasın diye düşünüyorum o yüzden hangisi mantıklı olur.
Tamam bu kadar işte oh be 12 gün oldu hepsiburadadan aldım bir türlü kuramadım şu boş muhabbet için teşekkür ederim hocam sanada.
1773118963
Haşirt diye gerisini biliyorsun.
Aga size allah akıl versin bir söyleyemiyorsunuz ağır mı geliyor anlamadım birisine soruyor ayrı dünya başkasına soruyorum ayrı dünya basit soru anlamayacak bir durum yok benim aldığımda kutulu windows 11 pro nun içindeki usb her şey yüklü değil mi yani windows gelmiyor mu içinden yoksa yoksa...