Dostlar merhaba 15000 TL civarı (altı da olabilir). Film dizi ve FM 24 (özellikle bunun için) bir laptop arıyorum. Önerileriniz var mıdır? Teşekkürler..
Dostlar merhaba bu iki ekran kartı arasında kaldım 3080ti 2. Elde 13 bin civarı bir fiyata buldum. 4060 tan daha iyi bir kart olduğunu düşünüyorum. Ama aklıma takılan bir şey var. İlandaki arkadaş 3080 ti kartının 16 GB olduğunu söyledi ama benim bildiğim 12 GB vrame sahip. 16gb versiyonu var mı...
Hocam teşekkür ederim güzel önerilerin için bende zaten şu an lenovo r25i var 2k olarak ikinci bir monitör bakıyorum o yönde tavsiyelerin varsa duymak isterim.
Arkadaşlar merhaba sizce bu laptop alınır mı?
Ders ufak tefek çizim programları ve arada bir can sıkıntısı için fm valo cs tarzı oyunları oynatır mı? Yada oynatabileceği en iyi oyun hangisi olur ona göre kafamda canlandırayım. Şimdiden teşekkürler..
Lenovo V14 G4 Amn Amd Gold 7220U 8gb 256GB...
Dostlar merhaba. Şu an 1080p monitör kullanıyorum ama 2k monitöre geçmek gibi bir düşüncem var. Almaya değer mi? 1080 ve 2k arasındaki farkı bir örnek ile kıyaslayabilecek olsaydınız bu örnek ne olurdu? Şimdiden teşekkürler.