hard polo isimli üyenin son içerikleri

1. H

Maximum 65-70k Civarına Her Şey Dahil Sistem

hocam hnagi kartı kullanıyorsun paraf ise vatandan alırsın yüksek taksit ile
  2. H

Ddr4 Anakart ve İşlemci Önerisi

r5 5600x ve b550 anakart alabilirsin reis DDR 4 de güzel kombo
  3. H

Sahibinden Satıcı Ret Ederse Ne Olur?

yok kral hertürlü para sana geri gelir
  4. H

Gta Vde Saçma Sapan Drop Yiyorum

legacy de aynı sorunu bende yaşıyordum enhanced e geçtim rahatladım öyle diyim sana drop yediğin fps yi bul onun altındaki bi fps ye sınırlayarak çözdüm ben mesela ben 165 e sınırlamıştım düzelmişti ama önerim enhanced e geç
  5. H

Bu Sistemi Almalımıyım

fiyat iyi gibi hocam bence
  6. H

Öneri 2 Ci El Sıvı Sogutucu

vallaha reis ne kadar kullanıldığı önemli ayrıca marka falan da önemli genede sıfır kule tipi çok daha karlı olacaktık senin için en azında bozulma ihtimali yok
  7. H

Gta Vde Saçma Sapan Drop Yiyorum

legacy mi enhanced mi hocam
  8. H

67k Bütçem Var Ne Almalıyım

https://www.itopya.com/kuark-archer-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-o_h26490 hocam ssd twinmos 1tb ye yükselttiğimizde 70k civarına çıkıyor bütçe 70k ya esnerse iyi bi sistem alınır 1785086212 hatta şuanda fark ettim direk kingston 1tb...
  9. H

67k Bütçem Var Ne Almalıyım

hocam her şey dahil mi yoksa sadece kasa mı lazım
  10. H

Bisiklet İçin Dayanıklı Lastik Önerisi

ha söylemeyi unuttum lastik 29 jant olacak bide 2.25 falan olursa iyi olur daha büyüğü kadroya sığmıyor
  11. H

Bisiklet İçin Dayanıklı Lastik Önerisi

arkadaşlar bisiklete lastik alacam da ne alsam karar veremedim benim için önemli olanlar kolay patlamasın tek teker falan da yaptığım için dişleri öyle çabuk erimesin bütçe 4 5 k civarı
  12. H

20.000-25.000 TL Robot Süpürge Önerisi

bence alma aga para tuzağı
  13. H

Sarımsaklı Plajına Yakın Konaklama

hocam sarımsaklı plajı tarafına gitmeyi düşünüyoruz ama uygun bir otel keşfedemedim oraya gidip konaklayan birisi varsa nerede konakladığı hakkında bilgi verebilir mi? teşekkürler.
Geri