hard rp isimli üyenin son içerikleri

1. hard rp

2bin TL Saat Önerisi

https://www.n11.com/urun/casio-ae-1200whl-5avdf-erkek-kol-saati-64160741?magaza=gundogdusaat&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel Bu modele bakabilirsin
  2. hard rp

Ets 2 Türkiye Haritası Modu Var mı?

İnstagramda gördüm bir mod kurmuşlar komple Türkiye haritası vardı birde şehirler arası gidiş gerçekciydi
  3. hard rp

Ets 2 Türkiye Haritası Modu Var mı?

ETS 2 için güncel Türkiye haritası modu var mı? Ölçeği büyük, şehirler arası mesafe orjinal ets dlcsi gibi kısa değilde gerçek uzunlukta olan bir harita var mı?
  4. hard rp

60-70.000 Tl Televizyon Önerir Misiniz?

60.000-70.000 bütce ile televizyon arıyorum, QLED mi daha iyidir OLED mi? OLED ekranın daha iyi olduğunu biliyorum fakat ömrü hakkında bir bilgim yok sanırım QLED OLED’e göre daha uzun ömürlü. Televizyon konusunda en başarılı marka LG sanırım, 15-20 sene önce alınan LG televizyon hala...
  5. hard rp

Hangisi daha mantıklı (spor)

ben 100tl veriyorum belediyenin spor salonu
  6. hard rp

ETS 2 Anadolu DLC'sinin Sınırları Paylaşıldı!

Asıl karadeniz yapılmalıydı gerek dağ yolları gerek manzarası
  7. hard rp

Gamepower Force alınır mı?

1600tl bütce ile gamepad arıyorum. Gamepower Force alınır mı?
  8. hard rp

1000-1500 arası Gamepad

Gamepower Force nasıl? Onun içinde iyi yorumlar var
  9. hard rp

1000-1500 arası Gamepad

Kablosuz gamepad arıyorum, Logitech F710 alınır mı? Başka bir öneriniz var mı? Bütçe 1000-1500
  10. hard rp

Monitör 60Hz düştü ve ayarlanmıyor

Buradan değiştiremiyorum, o buton gözükmüyor oyunda denemedim daha
  11. hard rp

Yüklü
  12. hard rp

Monitörümü 180Hz ayarlamıştım, CS2 girdim ve ondan sonra ekranım 60Hz oldu HDR ayarı kapandı. Şu anda yenileme hızı değiştirme butonuda gözükmüyor, değişken yenileme hızı desteklenmiyor yazıyor.
  13. hard rp

🔥İndirim AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci 6099TL

Dahili grafik birimi dışında değer mi? Bütcem kısıtlı
  14. hard rp

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Siyah kasa ve siyah bileşenlerle sırıtır mı?
Geri