3 aydır kullanıyorum yeni aldığım pc’de bu kasayı.Kasa kötü değil ama fanları çok sesli ve kalitesiz ben günlük kulaklıksız kullanımda çok çok düşük fan gücünde kullanıyorum sessizlik için, kulaklık takılıyken rahatsız etmiyor.Ama görüntüden çok performans odaklı bi kasa al bence çünkü ben de...
Yok hocam normal kullanışla alakası yok bunun açma tuşuna tıkladığım anda olan bir şey ama o attığım fotoğraflara bakarsan görürsün sadece bi tane fanda rpm değeri yazıyor diğerleri yok benim anakartta gözükmüyor
Hocam o sesin çekildiği esnada pcyi daha yeni biostaydım fanlar 400-500 rpmdeydi.Kasa fanları 4 pin biostan pwm falan da seçtim ama biosta kasa fanı gözükmüyor zaten o yüzden ayarlayamıyorum.
Şuan 1800 rpm 34 desibelde falan çalışıyor o fanlar maksimum ayarda baya anormal.
Evet zaten o yüzden...
Gemini’a falan sordum kasanın fanlar huba bağlı dedi ve zaten biosta kasa fanları gözükmüyor o yüzden hızlarını ayarlayamıyorum o yüzden şuan full hızda çalışıyolar büyük ihtimal,o kabloya dokunmadan fan hızlarını değiştirmenin bir yolu yok mu kablo işlerine girmek hiç istemiyorum
Merhabalar bugün bilgisayar aldım, ayrı ayrı alıp güvenilir bir yere toplattırdım.Montaj esnasında da dikkatimi çekmişti sonra geçer diye pek takmamıştım ama yaptığım ayarlara rağmen hala çok sesli ve daha bilgisayar açılırken çıkıyor bu ses.Fan ayarlarını değiştirdim 450-500 rpme aldım gpu ve...
Beyler anakartı monte edicektim kasaya, anakartta 8 delik var bende bu vidalar var hiçbiri 8 tane değil.anakartım gigabyte b850m force kasa aerocool p500c.Nerden çıkması gerekiyor bu vidaların