hardwarearchive isimli üyenin son içerikleri

1. H

AAA ağır grafik oyunlar için cihaz önerisi, orta segment veya biraz üstü.

ben sadece oyun için bakıyorum. ne YouTube ne sosyal medya ne kamera ne de hafıza kapasite. tab s11 fiyatı yılbaşından sonra yükseldi o yüzden redmagic Astra 12gb ram her ne kadar 9 inch de olsa kafamı karıştırdı. snapdragon olması ve su an Samsung tab s11 ile arasında fiyat farkı.
  2. H

gerçekten tab s11 gözden kaçırmışım, çok teşekkür ederim. fiyat olarak çok da uygun. ama pil ve şarj desteğine bakınca sanki çok uzun sürede şarj olur gibime geldi. Hem onu bir araştıracağım hem de 120 FPS şarjı eritiyor mu vs. Ve birçok yer yanında kalem ve kablosunu da veriyor. 1766944395...
  3. H

Merhaba yeni bir cihaz almak istiyorum. Kamera, arayüz falan filan hiç önemli değil, sosyal medya hesabım bile yoktur. En fazla yapacağım şey Rust Mobile tarzı bir oyun yükleyip AAA ağır grafik oyunda vakit geçirmek olur. Onun dışında edit, vidyo, fotoğraf hiç bir şey için kullanacağımı...
  4. H

her şey dahil 38-40k ya PC toplamak istiyorum tavsiye verirmisiniz

AMD ekran kartı olan onerdiginiz sistemde stock fan yeterli mi islemci için ekstra soğutucu öneriyor musunuz Yada kasa değişikliği öneriniz ve bilginiz varsa o konuda bilgi vermeniz de yardımcı olur.
  5. H

30-40k arası veya az üstü full

Monitör, kulaklık ve klavye+mouse dahil, hediye etmek için bu fiyat aralığında bir toplama yada markalı hazır sistem önerisi almak istiyorum. Öneri almak istediğim konu ise PSU ve stock soğutucular. Sıvı soğutucu şart değil. Birkaç link bulmuştum tükenmiş durumda, Ağustos ayı içerisinde daha...
Geri