harem233 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri 6.000 - 6.500 TL Monitör Önerisi

Ben sadece oyun oynayıp film vs. izlediğim için öyle bu da mı olur şeklinde üzülüp ettiğim tek bi yönü olmadı ama aldığım fiyat yalan olmasın 4 bin olması lazım. Tek eksisi benim için aşağı yukarıdan başka şekil dönmemesi. Onun dışında ben baya araştırdım ne ucuz monitör var ne de her monitör...
  2. H

❌İndirim Bitti! PS 5 Slim 2kol 20500 Tl

Playstationun Türkiye garantili hali şuan zamlandığı söyleniyor. İthalatcı garantili diye itelenen bu ürünler zaten 13 14 bin lira maliyete sahip olduğu için elden zorlarsanız 18 e kadar esnaflardan kapalı kutu şeklinde rahatça satın alabilirsiniz. O öyle böyle bedava falan değil 20500 tl gayet...
  3. H

https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584
  4. H

Hocam kendim indirimden 180 hz monitörünü kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gerek malzeme kalitesi gerek görüntü açısından gayet güzel. Sizin ne paralara ne aradığınız da önemli ama öyle kötü ama bu fiyata iyi diyeceğim bir şey de değil gayet içime sinerek aldığım ve gayet de akıp giden...
  5. H

Yardım Discord açıldımı ne oldu durumu ?

vpn appleri çok güvenilir değil şahsen o yüzden bilgisayarında uygulama üzerinden kullanmak yerine eklenti olarak vpn eklersen tarayıcı üzerinden discordu kullanmanı öneririm böylelikle normal internet kullanımını çok engellemez.
  6. H

Yardım Discord açıldımı ne oldu durumu ?

Hayır henüz açılmadı. Giriş yapmak istersen 1.1.1 dns ayarı yapabilir veyahut bilgisayarına vpn indirmeyi tercih edebilirsin.
  7. H

Saydığın özellikler için verdiğin fiyat yüksek. Belirli kampanyaları bekleyerek 4-5 bin arasına denk getirebilirsin. Kampanyaları takip ederek oradaki ürünlerin hangisi aklına yatarsa onları alabilirsin yani piyasadaki bu fiyat bantlarındaki monitörler hemen hemen aynıdır özellikle msi tarafında...
  8. H

Ekranımda gri çizgiler oluştu

Büyük ihtimalle ekran kablosu ya da panel üzerindeki T-Con kartı hasar almış. Harici bir monitöre takıp daha iyi anlayabilirsin geçmiş olsun.
  9. H

Robot süpürgeler ne kadar güvenli?

Dostlar öncelikle merhaba. Biliyorsanız eğer uzun bir zamandır robot süpürgeler hayatımıza girmiş olmasına istinaden kolaylığı olarak hep bahsediyoruz sen de al, işimizi çok kolaylaştırdı ama hep gözden kaçırdığımız bir detay var : Ne kadar güvenli? bu konuda belirli zaman aralıklarıyla...
Geri