Hadi ya geçmiş olsun hocam nasıl oldu o ? Wp den falan link atarak mi alım yaptınız ?
Ben direkt sahibinden üzerinden aldım dolandırılma olasılığı yüzde 0 yani. Zaten MH ye bağlandığımda bir sorun görünmüyor 7 güne kadar sürebiliyor bankada görünmesi dedi bakalım
Sıkıntı o zaten hocam bankayı aradım böyle bir onay yok bize gelen. Evet işlem yapılmış hareket görünüyor ama onay olarak değil sadece bi işlem var iade ile ilgili ama onay olmadığı için provizyonda veya aktarılacak para görünmüyor. Normalde bu işlemler bizde o gün içinde veya en geç 2. Gün...
Satıcı için kötü bir olay Aslında hocam düşününce . Benim alıcı iade etti ama pazartesi günü saat 10.30'da sabah 3 gün oldu hala daha iade bankaya provizyon'a gelmedi sahibinden satışınız tamamlandı dedi ama hala gelmedi bankaya anlamadım gitti
1785340169
İşte hocam yukarıda da yazdım o olay...
Teşekkürler alıcı bugün onayladı zaten. Ama para kredi kartına dün borç olarak geçti. 1 2 güne galiba geri çekilir herhalde bankaya iade talebi iletilince kredi kartından
Yok kurumsal değil yani sahibinden de kurumsal bir işletme değil sadece normal fotoğraf işleri yapıp mesleği bırakıp tüm ekipmanı satan bir dukkan
1785088689
Şöyleydi ilan içeriği hocam
Arkadaşlar selamlar;
Bununla ilgili çok konu açılmış ama hep böyle satışla ilgili niyeyse içeriklerde tam net bir bilgi göremedim, tek NET bir soru soracağım.
Sahibinden'de bir tane fotoğraf makinesi aldım, 2 tane lensin birinde sıkıntı çıktı çalışmıyor. Satıcıya ulaşmaya çalıştım, ulaşamadım...
Konuyu açalı 15 gün falan olmuş ama belki fikir verir. Aynı laptopu bende 27 28 Ocak gibi aldım. Şimdilik fazlası ile memnunum.
Kısaca özet ve fikir vermesi açısından şöyle diyeyim..
Batarya konusu ilk başta az gidiyor gibi sezdim ama biraz kullanınca ve ekran hz sini 60 Hz ye alınca gayet...
Arkadaşlar Merhaba;
Bu şekil konu tam ayrıntılı bulamadım ne yapcağımı da anlamadım. Monsternotebook satıcısından monitör aldım iade etmek istiyorum iade süreci başlattım ama daha önce hiç böyle iade yönergeleri vs çıkmadı. adamlara da yazdım saçma sapan cevap veriyorlar otomatik mesaj gibi...
1 aydır kullanıyorum hocam gayet memnunum laf çok az. Tepkime gayet iyi . Series X i sattıktan sonra çok pişman oldum sattığıma. Ama bu ilaç oldu bir yerde :)