haritaci41 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Asus Tuf Gaming FX607VU-RL017 Intel Core 5 210H 16GB 512GB SSD RTX4050 140w

Konuyu açalı 15 gün falan olmuş ama belki fikir verir. Aynı laptopu bende 27 28 Ocak gibi aldım. Şimdilik fazlası ile memnunum. Kısaca özet ve fikir vermesi açısından şöyle diyeyim.. Batarya konusu ilk başta az gidiyor gibi sezdim ama biraz kullanınca ve ekran hz sini 60 Hz ye alınca gayet...
  2. H

Amazon 3. Taraf İade Süreci

Yok mu bir fikri olan arkadaşlar ?
  3. H

Amazon 3. Taraf İade Süreci

Arkadaşlar Merhaba; Bu şekil konu tam ayrıntılı bulamadım ne yapcağımı da anlamadım. Monsternotebook satıcısından monitör aldım iade etmek istiyorum iade süreci başlattım ama daha önce hiç böyle iade yönergeleri vs çıkmadı. adamlara da yazdım saçma sapan cevap veriyorlar otomatik mesaj gibi...
  4. H

Xbox Could Kullanan Arkadaşlar?

1 aydır kullanıyorum hocam gayet memnunum laf çok az. Tepkime gayet iyi . Series X i sattıktan sonra çok pişman oldum sattığıma. Ama bu ilaç oldu bir yerde :)
  5. H

İNTERNET HIZIM PARASINA GÖRE NASIL

100 mbs hız 320 Türksat kablonet. 2 yıl taahhütlü
  6. H

Steam Lisans Sorunu ve proton hatası

Cevap için sağol hocam ama Oyun değil ki bu Steamin bulut oyunlar için yapmış olduğu Xbplay uygulaması. Xbox oyunlaırnı gamepas sile bunun içinden oynuyorum mecbur en stabil buydu gecikmesiz.
  7. H

Steam Lisans Sorunu ve proton hatası

Arkadaşlar Selamlar. .Steam Xbplay uygulamasına girince 15 20 sn sonra hem kablolu hem kablosuz denedim her seferinde ekteki gibi bir hata alıyorum . Farklı internet sunucularında da denedim arkadaşta falan yine aynı sorun . neden olur acaba? Başına denk gelen var mıdır?
  8. H

Steam xbplay kablolu internet sorunu...

Arkadaşlar selamlar. Acayip bir sorunum var araştırdım ama bulamadım böyle bir konu falan. Bu sorunu sadece Steam'e girip XbPlay ile Xbox Cloud sistemini açınca yapıyor 3 5 gündür var bu sorun anlamadım. Normal internette hiç hir sorun yok. Ne zaman kablolu interneti bağlayıp xplay ile Cloud...
  9. H

Temu iade MNG kargo gönderimi

Teşekkür ederim arkadaşlar tamamdır dedikleriniz gibi yapayım . Vergi dahil iade olduğunu bende çoğu yerde okudum. zaten yukarıda dediğim gibi iade et dediğimde vergi dahil fiyatı hesapladı ekranda iade olarak
  10. H

Cidden mi. bunu bilmiyordum. ama iadeye tıkladığımda iade edilecek tutar 701 tl diyordu. Aldığımız elbise 380 tl mi neydi
  11. H

eyvallah tamamdır sağolasın. Bu arada iade edilecek tutar vergi dahil 701 tl yazıyor zaten. galiba hepsi iade edilir
  12. H

evet para iadesi alıp ürünü göndermenize gerek yok mevzuları dönmüş konuyu açmadan önce baktım bayağı geçmiş konulara ama bana öyle bir şey denk gelmedi. Bedava mng kargo QR kodu verdi ürünü gönderin kontrollerini sağladıktan sonra paranızı iade edeceğiz diye bildirim geldi.
  13. H

Arkadaşlar selam. Temudan 2 3 ürün almıştım çocuğa oyuncak elbise gibi bir şeyler. Ama bir tane elbise olmadı Ben açıklandığı gibi gönderilmedi küçük gönderildi O da vergi dahil 700 lira ediyor. Bunu iade etmek istedik biz sonuçta 700 lira az değil MNG Kargo barkod QR kodu verdi . Bu şekilde...
  14. H

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Bizede şöyle de yöntemini biz de alalım Hocam
  15. H

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Çok da şey yapmaya gerek yok mu o zaman hocam kafaya takmaya yani
Geri