arkadaşlar bi hazır sistem alıyorum ikiside aynı fiyata birisinde 4060ti var gainwad marka
ve dış kasası falan de frisby diğerinde MSI 4060 var ve kasanın tüm parçaları msi marka
sizce hangisini almam gerekli geri kalan tüm parçaların özellikleri aynı işlemci ram vs.
software üzerinden 1280x960 özel çözünürlüğü oluşturup oyunda uyguladığım zaman input not supperted hatası alıyorum formda gördüğüm birkaç şeyi denedim ama olmadı . masa üstü çözünürlüğünü de aynı yapıp girmeyi denedim başlatma seçeneklerinden özel çözünürlük yazıp girmeyi de denedim ve daha...
selam arkadaşlar bende a320 anakart var ve şuan üzerinde ryzen 3 3100 takılı
ben ryzen 5 5500 aldım ve değişimini yaptım yalnız ekranın gelmesini bırakın klavye mouse ışığı bile gelmedi
eski işlemciyi yeniden taktım ve şuan öyle devam ediyorum
bu işlerde pek iyi olmadığım için çok fazla...
merhabalar kardeşlerimin dersleri için yazıcı almak istiyorum elimde 1000tl var ve yazıcılardan pek anlamam sizin bana verebileceğiniz bir öneri varmıdır diye merak ettim yalnız sonsuz mürekkepli bir yazıcı arıyorm tüm işlerimi görecek bir cihaz olmalı. lütfen anlayan veya bilenler bana bi yol...
Sürekli olarak bu hatayı alıyorum ve oyundan atılıyorum internet üzerinden gördüğüm bazı teknikleri denem ama gene de fayda alamadım. daha kesin çözümü bilen varsa nasıl yapacağımı söyleyebilirmi.