harun özşahin isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Kasa Alayım Mı?

tamamdır hocam duruma göre değerlendireceğim teşekkür ederim
  2. H

hiç bilmiyorum o kasayı hocam bi bakmam lazım 1776381011 bu da güzel hocam da daha çok v2 ye benzer önerebileceğiniz bir kasa var mı
  3. H

hocam v2 yi sipariş vermiştim bi bakayım dediğin gibi ise kullanmadan iade edebilirsem ederim bütçe yine 5500 5800 arası
  4. H

ne alayım hocam önerin var mı
  5. H

Tamamdır hocam yazıcam
  6. H

Deneyimleyip görücez hocam artık sipariş verdim teşekkür ederim
  7. H

eywallah hocam sanırım mini v2 alıcam sonrasın da fanları da değiştirdik mi olur o iş
  8. H

evet hocam atx anakartım var daha önce küçük bir kasada kablola yapmışlığım da var üstesinden gelirim diye düşünüyorum fanlarda dediğiniz gibi ise tabii ki benim için daha iyi olacaktır teşekkür ederim gönül isterdiki vision compact alalım ama maalesef 1776284849 teknik olarak şuan aklıma gelen...
  9. H

sağolasın hocam bilgi verdiğin için şöyle söyleyeyim fansız modeliyle arasında 600 tl fark var fansız alsam şuan fana para vermek istemiyorum o yüzden fanlı alayım diye düşündüm
  10. H

Öneri Bu sahibinden dolandırıcıları iyice yoldan çıktı :D

bu sarmadı ben başka dolandırıcılara bakayım en iyisi asfsdgsdgsdfdf
  11. H

https://www.incehesap.com/lian-li-o11-dynamic-flow-mini-v2-mid-tower-matx-kasa-fiyati-82333/?gad_source=1&gad_campaignid=1371265907&gbraid=0AAAAApYaxZecEWWsHSu7VUaq41AJRO7bd&gclid=CjwKCAjw7vzOBhBxEiwAc7WNr_viny37QuvY4d25GfU0PhcRB8rAWWRZwg9jEImnnr7h4xWPUQx1tRoCYFYQAvD_BwE Merhaba arkadaşlar bu...
  12. H

Yeni sistem ho mu go mu

incehesap cuma indirimlerinede bakabilirsin acelen yoksa
  13. H

Yeni sistem ho mu go mu

hocam bi 5 bin kadar daha koysanız 9070xt li sistemlerde olabilir ama mantıklı olan özelleştirme ile 5070 alınabilir o da olmadı diyelim topladığınız ekran kartı ile daha iyi bir işlemcisi olan sistemde alınabilir yani toplama alma kesinlikle hazır al
Geri