harun özşahin isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yeni sistem ho mu go mu

incehesap cuma indirimlerinede bakabilirsin acelen yoksa
  2. H

Yeni sistem ho mu go mu

hocam bi 5 bin kadar daha koysanız 9070xt li sistemlerde olabilir ama mantıklı olan özelleştirme ile 5070 alınabilir o da olmadı diyelim topladığınız ekran kartı ile daha iyi bir işlemcisi olan sistemde alınabilir yani toplama alma kesinlikle hazır al
  3. H

Yeni sistem ho mu go mu

+1
  4. H

9070XT takas nasıl sizce?

şu sıralar ram satmak biraz zor hocam ekran kartını daha kolay satarsın bence yine de sen bilirsin
  5. H

❌İndirim Bitti! MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 // 33.829TL Vatan

yurt dışında bile fiyatlar yükseliyorken tr de indirim beklemek ne bilim pek olmaz gibi
  6. H

Çözüldü✓ Lian Li O11 Vision Compact Kasa İçin Kontrolcü Gerekiyor mu?

3 lü olan setlerde içerisinde kontrolcü çıkıyor diye biliyorum site incehesap hocam yüksek ihtimal belirtmişlerdir bi bakın tekli fan ise reverse değil düz olması lazım reverse olursa egzoz görevi görmez oda içeriye hava alır tabi ters takmayacaksanız :)
  7. H

Çözüldü✓ Max 2500 Tl Mouse Önerisi

scyrox v6 aldım hocam
  8. H

Çözüldü✓ Max 2500 Tl Mouse Önerisi

konuyu kapatmamışım hocam mouse alalı çok oldu yine de teşekkür ederim :)
  9. H

Öneri Mchose a7 ultra vs scyrox v6 hangisini almalıyım?

Hayırlı olsun o zaman hocam güle güle kullan
  10. H

Hocam v6 aldım bugün geldi 3 saat kadar kullandım. açıkçası ben beğendim alışmakta çok zorluk çekmedim, sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin
  11. H

Yardım BetaPlus kullanılmış ürün göndermiş olabilir mi ?

Hocam ben de çok baktım diğer mouselarda bundan çok farklı değil maalesef hemen hemen aynı boyutlarda gelsin bi bakalım
  12. H

Yardım BetaPlus kullanılmış ürün göndermiş olabilir mi ?

hocam bende bugün sipariş vermiştim v6 3 k etmez mi diyorsunuz pişman olmam inşallah
  13. H

gaming genden v6 sipariş verdim inşallah beklediğim gibi olur da uğraştırmaz beni. gaming gen iade değişim konusun da problem çıkartmıyordur inşallah. :)
  14. H

tabii ki de hepsi icarustan iyi hocam l7 çok küçük geldi bana icarustan sonra alışması çok zor olur v6 bi tık daha büyük en azından a7 ye baktım o da büyüklük açısından iyi gibi duruyor ama siyah mouse araşında olduğum için çok acele etmek istemiyorum 1764583857 Bende senin gibiyim hocam iade...
  15. H

hocam gamepower icarus kullanıyorum sistemde her şey güzel bi mouse kaldı değişecek ona bi türlü karar veremiyorum işte
Geri