Harun47 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Valorant hesabım ne kadar eder

Sizce hesabımın değeri ne kadar eder satmayı düşünüyorum da
  2. H

3 tane mouse pad var hangisini önerirsiniz

Bence Trendyol da satılan Logitech mouse pad ini alma çünkü onun orijinalini bulmak zor ve genel de onu satanların çoğu orijinal olmuyor ama bence porge mouse pad i güzel duruyor
  3. H

türknet altyapı hızım düştü

en başından söyleyeyim internetden felan çok anlamam ilk başta türknet deydim o zaman 140 tl idi sonrasında zam gelince millenicom a geçtim ama millenicom da sıkıntı yaşıyorum bu yüzden türknet e geçmeyi düşünüyorum fakat türknet altyapı sorgulama yaptığımda 50 mbps çıkıyor önceden 140 tl ye...
  4. H

modem arayüzü yüklenmiyor

192.168.1.1 e giriyorum fakat ekran böyle kalıyor giriş yapamıyorum nasıl çözerim başka bir tarayıcıdan da denedim telefondan da denedim fakat olmuyor
  5. H

Max Payne 2 nasıl açılır

Steam den max payne 2 satın aldım fakat açılmıyor başlatıyorum hiçbir hata vermiyor görev yöneticisinde açık gözüküyor fakat oyun yok
  6. H

Bellek üst sınırı 1 yaptım mavi ekran verdi

msconfig den bellek üst sınırını 1 yaptım laptop u açarken mavi ekran veriyor nasıl düzeltilirim ve laptop u açarken nasıl başlangıç onarma yerini açabilirim eğer başlangıç onarma yerini açarsam komut sistemine bir şey yazınca duzeliyormus onu yazicam
  7. H

20k sistem tavsiyesi

20k sistem tavsiyesi fakat monitör hariç yalnız nvidia ekran kartı öncelikli olsun lütfen eğer monitörü de katarsak taş patlasın 24k olur fakat hz si yüksek olmasını isterim
  8. H

csgo birden bire fps düşmeye başladı

önceden normal oynıyordum fps 300 civarı felan dı fakat csgo yu açtım fps 180 civarına düşmüş ve sabit değil drop giriyor aniden 70 fps lere düşüyor düştümüde oyun takılıyor nasıl çözerim
  9. H

driver booster kullanılmalımı

driver booster kullanmassam eğer driver larımı nerelerden güncelleyebilirim ve ne kadar sıklıkla güncellemeliyim
  10. H

steam oyun dosyaların bütünlüğünü doğrulama nasıl geri alınır

steam den hitman blood money oynıyordum sonra oyun açılmadı oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yaptım yine açılmadı çözünürlük değiştirince açıldı fakat kaydetdiğim görevler gitti nasıl geri alabilirim
  11. H

ÇÖZÜLDÜ

bence telefoncudan al çokta şey etme yani
  12. H

Csgo laptop da 4:3 siyah bar kaldırma

laptop um var 1920x1080 de oynıyorum fakat adamlar küçük gözüküyor 1280x1024 yaptığımda yanlar siyah oluyor
  13. H

Kütüphane Programı Lazım C#

ya işte bilmediğim için çıkmaza girdim cuma günü kütüphane programını hocaya vermem lazım fakat ben hiçbirşey bilmiyorum :(
  14. H

ya çok bilmiyorum da hatta hiç bilmiyorum fakat not defterine felan kaydediyorlardı sanki 1684787255 iyide sql nasıl olucak
  15. H

galiba ama sql siz de olur 1684786922 chatGPT den olmuyor bu farklı biraz
Geri