Bence Trendyol da satılan Logitech mouse pad ini alma çünkü onun orijinalini bulmak zor ve genel de onu satanların çoğu orijinal olmuyor ama bence porge mouse pad i güzel duruyor
en başından söyleyeyim internetden felan çok anlamam
ilk başta türknet deydim o zaman 140 tl idi sonrasında zam gelince millenicom a geçtim ama millenicom da sıkıntı yaşıyorum bu yüzden türknet e geçmeyi düşünüyorum fakat türknet altyapı sorgulama yaptığımda 50 mbps çıkıyor önceden 140 tl ye...
msconfig den bellek üst sınırını 1 yaptım laptop u açarken mavi ekran veriyor nasıl düzeltilirim ve laptop u açarken nasıl başlangıç onarma yerini açabilirim eğer başlangıç onarma yerini açarsam komut sistemine bir şey yazınca duzeliyormus onu yazicam
20k sistem tavsiyesi fakat monitör hariç yalnız nvidia ekran kartı öncelikli olsun lütfen eğer monitörü de katarsak taş patlasın 24k olur fakat hz si yüksek olmasını isterim
önceden normal oynıyordum fps 300 civarı felan dı fakat csgo yu açtım fps 180 civarına düşmüş ve sabit değil drop giriyor aniden 70 fps lere düşüyor düştümüde oyun takılıyor nasıl çözerim
steam den hitman blood money oynıyordum sonra oyun açılmadı oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yaptım yine açılmadı çözünürlük değiştirince açıldı fakat kaydetdiğim görevler gitti nasıl geri alabilirim