Fifa 17 + Fifa 18 + Fifa 19 olan EA hesap arıyorum satın alacağım nerden alabilirim ? Elinde olan varsa satın alabilirim konuya belirtebilirsiniz mail devir olacak şekilde.
İlginç bir şekilde aynı sorunu yaşadım noldu acaba diye düşünmeye başlarken dediğini yaptım %56 dan %47 ye kadar veri sildim hız eski haline geri döndü :D demekki %50 üstü kullanmamak gerekiyor m2 ssd lerde.
KİOXİA EXCERİA 500 GB M2 SSD çok ısınıyor diye soğutucu aldım. Ancak soğutucuyu taktıktan sonra CrystalDiskMark testleri yazma hızı düştü. Başka bir programdan yaptığımda hız eskisi gibi normal gözüküyor. Acaba takarken falan ssd ye zarar vermiş olabilir miyim sebep nedir ? 5 defa falan test...
Hocalarım selamlar konuyu yeniden canlandırmak istiyorum birinde sıfır SAMSUNG PM9A1a sizce almalı mıyım hızlar çok güzel görünüyor ama kronik bir sorunu vs. var mı ? 6900/5000 mb/s gayet güzel geldi bana DRAM de mevcut.
Arkadaşlar bir arkadaştan kasa alacağım ekran kartı sonuçları böyle işlemci testinde bir sıkıntı yok ama ekran kartında bir sorun olabilir mi acaba? Furmak testi hem score düşük çıkıyor hem sıcaklık yüksek. Mining yapılmamış kart ama hiç açılmamış termal macun bakımı için. Sizce almalı mıyım...
Hadi ya bak bunu hiç düşünmemiştim hocam gerçekten oyun yeni çıktı ve güçlü grafiklere sahip galiba haklısın bide yüksek ayarlarda deniycem uzun bir oynayışın ardından tekrar yazıcam buraya bugün teşekkürler bu bilgi aydınlatıcı oldu :)
Oyun orijinal Ultra ayarlara aldığımda ekran kartı kendini kapattı ekran gitti hem harici monitörde hemde laptop monitöründe korktum bi an ekran kartını yaktım zannettim ama Furmark testini paylaşıyorum ısınmıyor da termal macun bakımı yeni yapıldı. İşlemci sıcaklığıda maks 80 derecede...
Merhaba arkadaşlar bugün ilk defa başıma gelen bir olayı şaşkınlıkla sizlere sormak istedim. Öncelikle CPU ve GPU sıcaklıklarını yüksek olabilir demeyin oyun esnasında iki değer 77-79 aralığındaydı laptop excaibur G911 i711800 RTX 3070 modeli. Ghost of Tsushima oyununa girdim Ultra ayarlarda her...