tamam ağır programlar açmaz zaten ekran kartı yok işlemcinin ekran kartı var. Ofis için çoğu laptop işini görür bilgin olsun bu fiyatlarda bilgisayarlar biraz kasıyor donma oluyor ama etkilemez seni windowsu kendin kuracaksın. 15.6 biraz küçük ekran oluyor başın çok aşağa inik kalıyor...
Normal fiyatıyla alıyorsun onun sitesi vardı imei adresini yazıyorsun sonra parasının işte belli miktarını geri ödüyor devlet. Kameraları kötü değil telefonların redmiler aşmış kendini gayet güzeldi. İncele derim media markta git kurcala.
Bende 4070 super var samsung g4 1080p 240hz aldım çok memnun kaldım 2 hafta önce bir tane daha aldım tavsiye ederim. Sorunsuz çıktı ikiside ve gayet iyiler. (1080p için çok iyi)
Beyler itopya'nın mağazasından alacağım için tercih ettim. Eskidende almıştım, başka forumlarda bana yok kazık diye saçma sapan bilinmedik markaların ekrankartını filan öneriyorlar. Ben bilindik olsun istiyorum yani kısacası böyle. Bu işlemci yeni bir model 7600x 'e yakın bir perfonmansı var...
Rtx 4070 Super yada Rtx 5000 serisinden bir kart düşünüyorum.
Rtx 5000 çıkmasına çok az kaldı onu bekleyip bu ikisinden birine karar vermeyi bekliyorum.
7000 okuma yazmalı m2 ssd'im var laptopta onu kasaya takacağım.
Bir de kasa seçiminde içi gözükmeyen olursa daha iyi olur, ışıklı sevmiyorum...