psu'dan olsa ama bilgisayarcıya götürdüğümde orada da olması lazım değil mi aynı sorunun
1783275297
Tam bir lanet gibi yapıştı kaldı. Virüs falan kaynaklı desem kaç kere format atıp temiz kurulum da yaptım bütün yazılım güncellemelerini kazıyıp elle kendim güncelledim aynı şekilde BIOS'u da...
Bu sorunu daha önceki oturduğum evde de çok nadir de olsa yaşıyordum ama. İlk orada sorunu yaşadığımda ayda 1-2 defa denk geliyordum sonrasında sıklaştı arkasından taşındım ama burada da aynı sıklıkla oldu. Kafayı yemek üzereyim tamı tamına 1.5 yıldır bu sorun var ve hiç bir çözüm bulamıyorum.
Dün (04.07) evime yakın bir bilgisayarcıya götürdüm orada sorunu tekrar ettirmek için saatlerce uğraştık ettik olmadı. Yetmedi ben hatta evdeki monitörümü, HDMI kablomu, power kablomu, uzatma prizimi, ethernet kablomu götürdüm aynı setup kuruldu yani yine bu sorunu orada yaratamadık.
Eve...
Maalesef yok, en fazla bilgisayar tamircisine götürüp belki denettirebilirim. Garip olan şu ama OCCT'de psu testini yaptığımda sorun olmuyor. Sadece tüm bileşenleri teste aldığımda oluyor.
Merhabalar sistemim;
Sorunum: Uzun zamandır oyun oynarken (Fifa24, battlefield vb.) daha 5 dakika olmadan sistem aniden mavi ekran vermeden anlık bir iki saniye donuyor ve sistem resetlenip Kernel Power 41, volmgr 161, eventlog 6008 hatalarını veriyor. Bir ara valorant oynarken de oluyordu ama...
Bende de uzun zamandır 41-161-6008 hataları ile sistem restart ediyor. Daha önce Valorant oynarken bile yapıyordu onu bir kaç değişiklikler çözdüm gibi bir süredir olmuyor ama uzun zamandır Fifa24 girmemiştim bugün yarım saat girdim sonra aynı sorun yine oldu ve sonrasında her Fifa24 girişimde...