Harvey isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Sıfır aldığım asus anakart arızalı geldi.

Bahsettiğim şey sıfır parası verip tamir edilmiş ürün kullanmam ayrıca pinler yamuk olmamasına rağmen pin yamuk kullanıcı hatası dediler servispointin verdiği rapor bu googlede yorumlarına bakın aynı konudan bir sürü mağdur var ben ürünü alsam bile o sorunu çözmedikleri için tekrarda aynı...
  2. H

Steam'de pazar bölümüne giriş yapamıyorum?

Beyaz kurtun videosunu izleyin steam kapandı tr de
  3. H

Ortlama 3-4 gün sonra gönderdim 1770183143 Evet para iadesi yapmak istiyorum ancak kabul etmiyorlar tüketici hakem heyetine başvuracağım bu gün.
  4. H

Hocam aynı soğutucuyu başka anakartta kullanıyorum sorun yoktu ayrıca bilgisayarcıda bir çok kombinasyon ile sorunu tespit etmeye çalıştık sorun kesinlikle bu videodaki gibi sonuç olarak tekrardan iade talebi oluşturdum bakalım ne olacak hepinize yardımı ve ilgisi için teşekkür ediyorum.
  5. H

İade istedim şimdi. 1770128399 Onu deniyorum hocam bakalım
  6. H

Hocam attığım linkdeki video kaydını izleyin lütfen sorunu anlayacaksınız ikinci elden kastımda sıfır parası verip tamir edilmiş bir anakart sahibi olmamdaki maduriyet https://streamable.com/bc17yv
  7. H

Şuan biraz daha araştırdım ve kesinlikle ücret iadesi hakkımın olduğuna karar verdim ince hesabı tekrar arayıp ben tamir talep etmedim iade talep ettim dedim tekrardan bir talep oluşturdular bakalım ne olacak. 1770127974 Olmayan bir sorunu nasıl tamir ediyorlar onu anlamadım pinlerde sorun yok...
  8. H

Hayır hocam dediğim gibi özellikle pinleri kontrol ettim hiçbir sorun yok cpu soketinde bir sorun var çünkü baskı uygulandığında çalışmıyor. 1770127636 Sıfır aldığım ürün şuan adamların kusuru yüzünden tamir edilmiş ikinci el durumuna düştü ve bu tarz ürünlerde tamir edilse bile stabil olmuyor...
  9. H

Arkadaşlar incehesap üzerinden sıfır asus b850 plus wifi anakartını 14000tl para vererek aldım. Ürünü sisteme taktığımda bazen çalışıyordu bazen çalışmıyordu çalışmadığı zamanlarda cpu ışığı yakıyordu. Bu arada aldığım hafta içerisinde bu dediklerimi yaşadım yani aldıkdan sonra üzerinden uzun...
  10. H

Nays ten midasa para atılıyormu

Aktarılmaz
  11. H

PC tecrübemi nasıl ticarete dökebilirim.

Merhaba, bu güne kadar birçok kez PC toplamış bu konuda tecrübesi olan biriyim. PC toplama, format atma, windows kurma v.b. konularda üst düzey işcilik ile işlem yapıyorum ve bu işlerimi ticarete dökmek istiyorum. İnsanların evine giderek yardımcı olmak istiyorum. Bu tarz hizmetlere ihtiyacı...
  12. H

Yardım Sistemim kitlendi acil yardım lazım.

Şimdi olayı baştan anlatıyorum bundan birkaç ay önce bios güncellemesi yapmak için flaşımı ayarladım biosa girdim ancak m-flaş seçeneğine bastığım an sistem kitlendi görüntü gitti neyse cmos sıfırla flaş bios yap derken sistemi kurtardım bu arada anakartım msı b650 tomahawk wifi neyse dün yeni...
  13. H

Astroneera arkadaş lazım!!!

Merhaba bende arkadaş arıyorum ama başarım dışımdada beraber oynama şansımız var mı? 85 saatim var.
  14. H

Bios m-flaş seçeneğine bastıkdan sonra ekran gitti ve geri gelmiyor.

Bios güncellemesi yapacaktım flaş belleğime gerekli dosyayı attım ondan sonra biosumu açtım ve m-flaş seçeneğine bastım sonra evet dedikden sonra normalde bilgisayar kendini yeniden başlatıp flaş seçme ekrankna atmassı gerekirken yeniden başlattı ve ekran gitti monitör gitti normalde sinyal yok...
  15. H

Yardım Valorantda durduk yere pc kitleniyor

valoranta girdikden 1dk sonra tüm sistem kitleniyor hiçbirşey yapamıyorum bunun çözümü nedir
Geri