Şimdi olayı baştan anlatıyorum bundan birkaç ay önce bios güncellemesi yapmak için flaşımı ayarladım biosa girdim ancak m-flaş seçeneğine bastığım an sistem kitlendi görüntü gitti neyse cmos sıfırla flaş bios yap derken sistemi kurtardım bu arada anakartım msı b650 tomahawk wifi neyse dün yeni...
Bios güncellemesi yapacaktım flaş belleğime gerekli dosyayı attım ondan sonra biosumu açtım ve m-flaş seçeneğine bastım sonra evet dedikden sonra normalde bilgisayar kendini yeniden başlatıp flaş seçme ekrankna atmassı gerekirken yeniden başlattı ve ekran gitti monitör gitti normalde sinyal yok...
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar 12. Sınıfım ve 2 yıllık bir bölüm düşünüyorum düşündüğüm bölüm içinde ortalama 500k sıralama yapmam gerekiyor biliyorum çoğunuz kör girse yapar diyebilirsiniz ama temelim yok hiç ders çalışmadım yani kısacası sıfırım bu durumda tyt de ortalama olarak kaç net...
Bütçe olarak net birşeyim yok ama maksat f/p olsun yani drift l mantıklı geliyor şuan tvs arka kampana olduğu için drifte yöneliyorum.
1757457705
Dediğiniz şeyi anlamadım apec dediğiniz markamı
Windows 11 kullanıyorum güncelleme gelmişti ve bende güncelleştir ve yeniden başlat dedim ondan sonra yeniden başladı ancak sanki pc ye format atmışım gibi sorular somaya başladı işte kişisel bilgisayarınız tamamlanmak üzere başlık altındaki soruları ondan sonra bende atla felan yaptım pc açıldı...