hasan feyzi isimli üyenin son içerikleri

1. H

Sistem diziyorum tercihlerim iyi mi?

amd ekran kartı alma bence zaten
  2. H

EKRAN KARTINI NE KADARA SATMALIYIM

yok knka ekran kartı ihtiyacım yok
  3. H

EKRAN KARTINI NE KADARA SATMALIYIM

GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı KULLANMADIĞIM İÇİN SATIYORUM NE KADARA SATMALIYIM
  4. H

YARDIM EKRAN KARTI HANGİSİNİ ALMALIYIM

ZOTAC İYİMİ KORKULACAK BİŞEYİ VARMI
  5. H

YARDIM EKRAN KARTI HANGİSİNİ ALMALIYIM

Gigabyte RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 12G 32K FİYAT VERDİLER 3 fanlı Zotac RTX 5070 Solid OC 30K FİYAT VERDİLER ANKARADA BİLGİSAYARCILAR SIFIR KAPALI KUTU DEDİLER Alınır mı? HANGİSİ ALINIR
  6. H

MSI GAMİNG GECESİ ÖZEL Alınır mı?

https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-5070-12gb-shadow-3x-oc-gddr7-192bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-80923/ Alınır mı?
  7. H

❌İndirim Bitti! Lg ultragear g6 27inc 2k 200hz monitör 8500 tl

aldım geldi kurdum iyi aslında bu indirime düşünce bi düşünmedim değil değermi değiştirmeye
  8. H

❌İndirim Bitti! Lg ultragear g6 27inc 2k 200hz monitör 8500 tl

KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör ben bunu aldıum bugün geldi iade edip lg yi almalı mıyım?
  9. H

BEYLER 60K BÜTÇE VAR FPS OYUNLARI OYNUYORUM TAVSİYE ALIRIM

Donanım arşivi YouTube kanalında yeni bi sistem yayınladı onu al 63 k
  10. H

ZOTAC EKRAN KARTI Alınır mı?

eyvallah knka saolasın
  11. H

internet sitesinde değil ben bilgisayarcıda buldum linki ürün için attım
  12. H

https://www.hepsiburada.com/zotac-geforce-rtx-5070-ti-gaming-solid-sff-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti-p-HBCV000091GXOC?magaza=THE%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v...
  13. H

EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?

Sen neden satma kararı verdin 1775682251 Sorun çözüldü mü
  14. H

EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?

Ekran kartı değişme sebebim Amd hoşuma gitmiyor oyundayken Alttab falan anlık olarak donma kasma yapıyor rahatsı etti bu durum beni o yüzden değişmek istiyorum pencereli ekran kullanmakta istemiyorum 2k monitör aldım ama daha gelmedi
  15. H

EKRAN KARTI NE ALMALIYIM

Diğer parçalar var bende zaten ekran kartı değişeceğim için soruyorum sadece ekran kartı
Geri