Hasan Furkan isimli üyenin son içerikleri

1. Hasan Furkan

Çözüldü✓ 5000 TL altı monitör önerisi 1080p

Selamlar. 5000 TL bütçem var. Bu Çarşamba hayatımdaki ilk kasayı satın aldım. Ama monitör alcak param kalmadı. Arkadaşımdan 2 ay için 5k borç aldım. Bütçem şu an 5000TL. Şu an alacağım monitör aşırı iyi olmak zorunda dağil. Sadece 1ms vs olması çom hoş olur. Zaten 2 3 ay içersinde elime güzel...
  2. Hasan Furkan

İlk defa bilgisayar alacağım tavsiyeleriniz nelerdir?

Sen var ya sen gerçekten adamsın kankaa!
  3. Hasan Furkan

45k kanka monitör mouse kasa falan dahil ya maalesef.
  4. Hasan Furkan

Selamlar hocam. En fazla 45k bütçesi olan bir kardeşinizim. Kasa toplayacağım. Ama daha önce hiç kasa toplamadığım için buraya danışmak istedim. Kasanın yanında hız konusunda yüksek bir monitör ve bir fareye ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi almak isterim. Sizin sahip olduğunuz veya duyduğunuz iyi...
  5. Hasan Furkan

Gamepad İçin Aksesuar Tavsiyeleri.

Kanki big won gale combo benlik değil ya sarmadı beni
  6. Hasan Furkan

Gamepad İçin Aksesuar Tavsiyeleri.

Selamunalekum, ben kefo paşa. Fantech Shooter III gamepad almaya karar verdim. Şu anda telefonda Roblox, Minecraft ve Stardew Valley gibi oyunlar oynuyorum ve bana 1500 - 1600 TL bütçe için en iyisinin o olduğu söyledi. Neyse konu bu değil, ben bu kontrolcüyü aldıktan sonra, Instagramda vs vs...
  7. Hasan Furkan

Grand Theft Auto: San Andreas Nerden Alabilirim

farkındayım definition çıktığında clasic olan çöpe gitti ama pc eski ve definition e para yutturmak istemiyorum. mereden orjinal bir sekilde ala bilirim. cd olmazsa iyi olur.
  8. Hasan Furkan

uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi gtaıv.exe

oyunu indirimle aldım nostanji vs en düşük ayarlarda arabayı atm sürdüüm ekran gitti. oyunu kapamak zorunda kaldım. ve evet steamden orjinal
  9. Hasan Furkan

lenovo ideapad 1 15igl7 uyumlu laptop ssd 500gb

arkadaşlar otelden gelir gelmez genelde uyuyorum ve izin günleri laptopumla vakit öldürmeyi seviyorum. ama bu laptobu araştırırsanız 128gb depolama alanı olduğunu görürsünüz. içinde sistemim olduğundan aldığım günden beri 30gb boş bir alanım var. bana lenovo ideapad 1 15igl7 ile uyumlu ssd ve...
  10. Hasan Furkan

560TL Altı Mouse Tavsiyeleriniz.

yardımlarınız için size sonsuz teşekkür borcum var :)
  11. Hasan Furkan

teşekkürler ustam sağ olun bazı arkadaşlar belki daha uygun bir tane atar tabii bu ekonomide şu an sizin aattığınız bayağı iyi ama :D
  12. Hasan Furkan

Ustalarım uzmanlarım selamlar. Ben bir öğrenciyim ve ek gelir elde etmiyorum babacığım bana hafta içi her gün 20 tl cik veriyor ve bu konularda bilgisayar ekipmanlarına 2000 tl gibi uçuk fiyatlara 5 kuruş vermeyecek bir kişi.Ben genelde cs veya valorant gibi rekabetçi oyunlarda çok zaman geçiren...
Geri