hasan1206 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Xiaomi 14t pro almayı düşünüyorum bu satıcılar güvenilir mi

teşekkür ederim tavsiyen için honor 400 pro aldım şu anda uygulama kurulumlarıyla falan uğraşıyorum 1756499857 teşekkür ederim tavsiyen için honor 400 pro aldım şu anda uygulama kurulumlarıyla falan uğraşıyorum
  2. H

sarı siteden direkt elden almakmı daha mantıklı yoksa honor 400 pro almakmı bu ikisi arasında kaldım
  3. H

sağolun hocam o zaman honor 400 pro ya da şans verebilirim 1756326945 doğrudur hiç risk e atmak istemiyorum honor 400 pro daha mantıklı bir seçenek gibi o zaman
  4. H

dükkan direkt gidip elden alırım
  5. H

s24 de şarj hızı ve 4000mah az kalır gibi yurt dışı cihazla da uğraşmak istemiyorum sahibindende ki ürünler alınabilir mi
  6. H

yurtdışında imei kaydı güvenilir yer bulmakla falan uğraşmak istemiyorum pek peki sahibindendekiler alınabilir mi? 1756321335 zaten bu iki telefon arasında kalmıştım ama xiaominin kamerasının ve işlemcisinin daha iyi olması daha çok dikkatimi çekti birde yanlış bilmiyorsam honor da ki...
  7. H

imei dışında neleri kontrol edebilirim ayrıca xiaomi türkiye garantili olduğunu iddia ediyorlar o fiyata bunu nasıl doğrulayabilirim
  8. H

Öncelikle merhabalar ilk kez konu açıyorum bir hatam olursa kusura bakmayın bir telefon arayışına girdim ve bütçeme uygun en az 4 yıl götürecek cihazlara bakıyordum ve kamerası olsun işlemci performansı olsun xiaomi 14t pro mantıklı geldi ama mediamarkt gibi yerler bütçemi aşıyor aşşağıdaki...
Geri