Bende v3 pro beyaz modeli vardı orta tuşu çalışmamaya başladı alalı daha 7 ay olmadı bile garantiye verdim hepsi kronik sorunluymuş bende v4 pro alsam mı diye düşünüyordum ama aklımı zowie mouse da çeliyor çünkü hiç bozulduğunu duymamıştım
Önceki 7 ay dayanan Razer DeathAdder v3 pro beyaz faremin kronik orta tuşunun bozulması ile beraber iade ettim. Sizce hangisini almalı elim ikisinede tam uyumlu tek sorun bu ikisinde kronik bir sorun var mı çift tıklama, orta tuşun düzgün çalışmaması vs.
hwinfo ve aıda64 programlarında sıcaklıklar 75 derece gösteriyorken armory create yazılımı sıcaklık değerlerini 60-65 gösteriyor sıvı soğutmam da asus marka ekran kartımda. Bu sorunu başka yaşayan var mı programı silip yükledim fakat düzelmedi
konudan bağımsız ben asus tuf monitörlerden çok çektim ışık sızması, ölü pixel çıkması vs rampage'ye zaten yanaşmam benim önerim
[H3 id='Asus+ROG+Strix+XG27ACS+rog+serisi+kolay+kolay+sknt+karmaz+satarkende+rahat+satarsn.']Asus ROG Strix XG27ACS rog serisi kolay kolay sıkıntı çıkarmaz satarkende...
sorunu böyle çözdüm ayak sesleri gayet yeterli geliyor fakat icue yazılımı devre dışı kalıyor yani ses ayarlarını oradan yapamıyorsunuz diğer her şeyi yapabiliyorsunuz.
hocam aynı ses kasmadan bende sorun yaşıyorum internet kafe ortamında cloud 3 ile kat ve kat daha iyi ses kasıyordum fakat corsair hs 80 de ayak sesleri ve düşmanın alt katta mı üst katta mı olduğunu zor anlıyorum hem steroda hemde 7.1 de. cloud 3 alsam mı diye düşünmedim değil o kadar para...
Merhaba, 2025 de çıkan asus rog strix b850 g gaming wifi satın aldım fakat yeni çıktığı için sınırlı sayıda uyumlu ram var. Sorum şu listede olmayan bir ddr5 expo ram alırsam anakarta taktığımda çalışır mı cevap evet ise stabil mi çalışır nasıl öğrenebilirim. G skill royal elite almayı...
Msi mag pano m100r project zero white hocam
1752461658
Bu rog strix b850 g gaming wifi anakart için internette hiç inceleme yapılmamış acaba kötü mü diye tereddütte kalmıştım ama 4 fazla olsun bizim olsun