hasan35 isimli üyenin son içerikleri

1. H

TV BOX Önerisi Lazım

2. Neslini almayı düşünüyorum kasma donma bişey var mı yeri geldiğinde kaçak sitelerden film izleyebilir miyim donmadan
  2. H

Çözüldü✓ Zowie ec1-dw vs Razer DeathAdder V4 Pro

Zowie mouse almaya karar verdim bazı internet kafelerde kullanılıyor onca kişinin elinden geçiyor ama farede bir sıkıntı yok gibi
  3. H

Razer Deathadder V4 Pro beklenmeye değer mi?

Bende v3 pro beyaz modeli vardı orta tuşu çalışmamaya başladı alalı daha 7 ay olmadı bile garantiye verdim hepsi kronik sorunluymuş bende v4 pro alsam mı diye düşünüyordum ama aklımı zowie mouse da çeliyor çünkü hiç bozulduğunu duymamıştım
  4. H

Çözüldü✓ Zowie ec1-dw vs Razer DeathAdder V4 Pro

Önceki 7 ay dayanan Razer DeathAdder v3 pro beyaz faremin kronik orta tuşunun bozulması ile beraber iade ettim. Sizce hangisini almalı elim ikisinede tam uyumlu tek sorun bu ikisinde kronik bir sorun var mı çift tıklama, orta tuşun düzgün çalışmaması vs.
  5. H

Razer Deathadder v3 Pro Garanti Süreci

aynı sorunu bende yaşıyorum vatana gidip iade edicem fakat stokta fare yok şuanki fiyatı 7500 tl ben 5 liraya almıştım thh ile uğraşıcam gibi duruyor.
  6. H

Armory create yanlış değer gösteriyor

hwinfo ve aıda64 programlarında sıcaklıklar 75 derece gösteriyorken armory create yazılımı sıcaklık değerlerini 60-65 gösteriyor sıvı soğutmam da asus marka ekran kartımda. Bu sorunu başka yaşayan var mı programı silip yükledim fakat düzelmedi
  7. H

Karar veremiyorum hangisini almalıyım

tamam sağol öneri için
  8. H

ben artık böyle sorunlar yaşamaktan bıktığım için asus rog olede geçiş yaptım kafam rahat. aldığım rog serisi ürünlerde hiç sorun yaşamadım.
  9. H

konudan bağımsız ben asus tuf monitörlerden çok çektim ışık sızması, ölü pixel çıkması vs rampage'ye zaten yanaşmam benim önerim [H3 id='Asus+ROG+Strix+XG27ACS+rog+serisi+kolay+kolay+sknt+karmaz+satarkende+rahat+satarsn.']Asus ROG Strix XG27ACS rog serisi kolay kolay sıkıntı çıkarmaz satarkende...
  10. H

Corsair HS80 Sorunsalı

sorunu böyle çözdüm ayak sesleri gayet yeterli geliyor fakat icue yazılımı devre dışı kalıyor yani ses ayarlarını oradan yapamıyorsunuz diğer her şeyi yapabiliyorsunuz.
  11. H

Corsair HS80 Sorunsalı

hocam aynı ses kasmadan bende sorun yaşıyorum internet kafe ortamında cloud 3 ile kat ve kat daha iyi ses kasıyordum fakat corsair hs 80 de ayak sesleri ve düşmanın alt katta mı üst katta mı olduğunu zor anlıyorum hem steroda hemde 7.1 de. cloud 3 alsam mı diye düşünmedim değil o kadar para...
  12. H

Uyumlu ram bulamıyorum

Merhaba, 2025 de çıkan asus rog strix b850 g gaming wifi satın aldım fakat yeni çıktığı için sınırlı sayıda uyumlu ram var. Sorum şu listede olmayan bir ddr5 expo ram alırsam anakarta taktığımda çalışır mı cevap evet ise stabil mi çalışır nasıl öğrenebilirim. G skill royal elite almayı...
  13. H

Çözüldü✓ Msi b650m project zero vs asus rog strix b850 g gaming wifi hangisini almalıyım?

Msi mag pano m100r project zero white hocam 1752461658 Bu rog strix b850 g gaming wifi anakart için internette hiç inceleme yapılmamış acaba kötü mü diye tereddütte kalmıştım ama 4 fazla olsun bizim olsun
  14. H

Çözüldü✓ Msi b650m project zero vs asus rog strix b850 g gaming wifi hangisini almalıyım?

Çok pardon kasamın matx desteklediğini yazmayı unutmuşum fazlar bu kadar önemli mi 12 faz az mı gelir ilerde sıkıntı yaratır mı
Geri