Hasan_Enes isimli üyenin son içerikleri

1. Hasan_Enes

🔥İndirim Ugreen 4 Portlu 3.0 USB Çoğaltıcı 530 TL

Kullanıyorum memnunum ihtiyacı olan kaçırmasın. 19 Ağustos 2025 tarihinde 679 TL'ye almışım.
  2. Hasan_Enes

🔥İndirim AIGO A68 Red Switch Kablosuz klavye 1099 TL

A100 modeli elimde var zamanında 1400 civarına almıştım space tusundaki stabilizer pek iyi değil veya bana öyle denk geldi haricinde ışık olmaması geceleri biraz zorluyor bunlar dışında aklıma gelen eksi bir yönü yok güzel bir klavye değerlendirilebilir.
  3. Hasan_Enes

Oyuna girince monitör renkleri bozuluyor

Hocam driver üzerinden DP'ta bit değerini değiştirerek denedim lakin renkler hep aynı
  4. Hasan_Enes

Oyuna girince monitör renkleri bozuluyor

Merhaba geçen günlerde aldığımdan beri DisplayPort ile kullandığım monitörümü (Omen 25i) HDMI ile bağladım ve renkler DP'a göre çok daha canlı hale geldi sonrasında DP kablosunu tamamen söküp HDMI'a geçiş yaptım ama AMD üzerinden ayarları karıştırdığım için sıfırlamak istedim ve sıfırladıktan...
  5. Hasan_Enes

Baseus Bowie D05 5.3 + Baseus Gan 5 Mini 20W 598 TL

Kulaklıkta dipses sorunu yaşayan varmı?
  6. Hasan_Enes

❌İndirim Bitti! 🎮 Ubisoft %85 İndirim 🔥 Ekstra HOLIDAY20 İndirim kuponu🏷️

Forza tarzı oyunları seviyorsanız The Crew Motorfest'i kesinlikle tavsiye ederim.
  7. Hasan_Enes

🔥İndirim Spigen Galaxy A35 Liquid Air Matte Kılıf 273 TL

kaliteli mi hocam parasına değermi?
  8. Hasan_Enes

Çözüldü✓ Ajazz aj 199 pro 4k mouse'um driver yüzünden bozuldu yardım lazım !!!!!!!

Hocam sorunu çözebiliniz mi bende aynı sorunu aynı şeyden sonra yaşamaya başladım
  9. Hasan_Enes

🔥İndirim Konnektörlü USB Mekanik Klavye Kablosu 94 TL [SHEİN]

Kullanıyorum memnunum kalitesi gayet güzel herhangi bir bağlantı problemi yaşamadım
  10. Hasan_Enes

🔥İndirim James Donkey Epic Q40 2K Monitör 5.799 TL

James Donkey çöp, alınmaz
  11. Hasan_Enes

🔥İndirim Cyberpunk 2077 - 349 TL 🔥

RDR1 ve cb 2077 Ultimate almayı düşünüyorum mantıklı mı sizce?:unsure:
  12. Hasan_Enes

Kaliteli USB Çoğaltıcı Önerisi

Peki hocam daha fazla çıkışlı modeller varmı önerebileceğiniz ?
  13. Hasan_Enes

Kaliteli USB Çoğaltıcı Önerisi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki usb girişleri yetersiz gelmeye başladığı için bir usn çoğaltıcı veya hub herneyse araştırmaya başladım tam emin olamadığım için sizlere sormak istedim ne önerirsiniz ?
  14. Hasan_Enes

🔥İndirim AOC 25G3ZM 240 Hz 6.999 TL

VA panel çöp alınmaz
Geri