hasanBEST isimli üyenin son içerikleri

1. H

Google Daki Tüm Kayıtlı Şifrelerim Silinmiş Acil Yardım Lazım

googleda şifrelerimi kontrol için şifreler kısmına girdim ve tüm şifrelerim silinmiş hiç bişe yok 60-70 arası bi şifrem vardı hepsi kaybolmuş acil yardım edin nolur
  2. H

Minecraftda Tecrübe Barı Kayboldu

normal oynuyodum sonera bi ara envantere bakınca bar yok olmuş nası yaptım zerre fikrim yok nasıl düzeltebilriim bilen varmı
  3. H

Bu Mouse Alınır mı? Yoksa Bu Fiyata Daha İyisi Bulunurmu

teşekürler hepinize gelen olarak atk a9 öneriliyor
  4. H

Bu Mouse Alınır mı? Yoksa Bu Fiyata Daha İyisi Bulunurmu

https://ulugames.com.tr/products/smailwolf-m8-wireless-mouse?variant=43680997048429 alıcak olduğum mouse bu şuan atack shark r1 kulanıyorum ama hem batarya artık yetersiz ve takılmalar yapmaya başladı bide eğer varsa bildiğiniz 110x50 mouse pad varmı böyle dandik olmayan dayanıklı bişe ya da...
  5. H

Lol Ms Sorunu Çıkmaya Başladı

normal sihirdar giriyom
  6. H

sadece bunlar açık yani inteti tüketebilcek başka bişede yok
  7. H

NORMAL MS 16 FALAN ESKİDEN 8 Dİ SONRA 12 OLDU ŞİMDİDE 16 ANLAMIYORUM BİŞE VAR bu işte ama şuanda da 20 altına zor düşüyo 30-70 arası oluyo durmadan oyun oynanmaz hale geldi anlamadım ne var bu işte etherntle bağlanıyorum modemi 0 ladım ama yok gena aynı berbatlık bi fikri olan varmı ya
  8. H

Işlemci Önerir Misiniz?

herkes mantıklı bişe yazmış napsam bilemedim
  9. H

Işlemci Önerir Misiniz?

4060ti 16gb kulanıyorum şuan 5600x var 1 yıldır kulanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum 4060 la en iyi şekilde hangisi işlemci çalışır ve yüksek performans verir bide bu 5600x i satmak istesem kaç gibi bi fiyattan satabilirim
  10. H

5g var telefon da ama kulanılmıyor

Nasıl açılır bilmiyorum
  11. H

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

Öteki teste gerek bile duymadı kral turktelekom
  12. H

5g var telefon da ama kulanılmıyor

Telefonum redmi 12 pro 5g ama yinede 5g kullanamıyorum turktelekom 50 vermiyor sizdede yapıyormu aynısını
  13. H

Mouse önerileri varmı

knk renk beyaz olmaz beyaz kesinlikle olmaz sihay mavi mor kırmızı yeşil olur 1768498698 şarjı kaç saat gidiyo biliyomusun
  14. H

Curseforge modpack indirilmiyo

kendime ortalama bi modpack indirmek istiyorum fakat indirmiyo curseforge indiremiyo ,bilgisayarım yeterli gereksinimleri karşılıyo ama yinede mesela modpack de 420 mod var 20 modu 10dk da indiriyo sonra modu indiremedik diyerek modu otomatik yüklemeden kaldırıyo internetde 50-60 arası çıkıyo...
  15. H

Mouse önerileri varmı

fiyat konusunda çok önemli değil sadece karbon fiber olsun ve kablosuz olsun şarjı +150 saat gidebilcek bişe arıyorum da ben baya baktım bulduklarımda stokda yoktu sizin bildiğiniz varsa linkini atabilirmisiniz ♥
Geri