googleda şifrelerimi kontrol için şifreler kısmına girdim ve tüm şifrelerim silinmiş hiç bişe yok 60-70 arası bi şifrem vardı hepsi kaybolmuş acil yardım edin nolur
https://ulugames.com.tr/products/smailwolf-m8-wireless-mouse?variant=43680997048429
alıcak olduğum mouse bu şuan atack shark r1 kulanıyorum ama hem batarya artık yetersiz ve takılmalar yapmaya başladı
bide eğer varsa bildiğiniz 110x50 mouse pad varmı böyle dandik olmayan dayanıklı bişe
ya da...
NORMAL MS 16 FALAN ESKİDEN 8 Dİ SONRA 12 OLDU ŞİMDİDE 16 ANLAMIYORUM BİŞE VAR bu işte ama şuanda da 20 altına zor düşüyo 30-70 arası oluyo durmadan oyun oynanmaz hale geldi anlamadım ne var bu işte etherntle bağlanıyorum modemi 0 ladım ama yok gena aynı berbatlık
bi fikri olan varmı ya
4060ti 16gb kulanıyorum şuan 5600x var 1 yıldır kulanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum 4060 la en iyi şekilde hangisi işlemci çalışır ve yüksek performans verir
bide bu 5600x i satmak istesem kaç gibi bi fiyattan satabilirim
kendime ortalama bi modpack indirmek istiyorum fakat indirmiyo curseforge indiremiyo ,bilgisayarım yeterli gereksinimleri karşılıyo ama yinede mesela modpack de 420 mod var 20 modu 10dk da indiriyo sonra modu indiremedik diyerek modu otomatik yüklemeden kaldırıyo internetde 50-60 arası çıkıyo...
fiyat konusunda çok önemli değil sadece karbon fiber olsun ve kablosuz olsun şarjı +150 saat gidebilcek bişe arıyorum da ben baya baktım bulduklarımda stokda yoktu sizin bildiğiniz varsa linkini atabilirmisiniz
♥