Merhaba,
Kasamda toplam 7 adet ARGB fan var.
Kasayla birlikte gelen 5 pinli fanlarım ARGB kontrolcüye takılı.
Sorun şu:
Fanlar hiç dönmüyor
RGB ışıklar hiç yanmıyor
Yani fanlardan hiçbir tepki yok
Yaptıklarım:
Fanların 5 pinli bağlantılarını kontrol ettim.
Hub'ın PSU güç bağlantısını kontrol...
hocam benim fps ile alakalı bir sorunum yoktuda cs kurulurker olsun valorant güncellenirken olsun başka hiç bir şey yapamıyordum video bile izliyemiyordum öyle bi sıkıntı vardı oyun değilde işletim sistemi kasıyor gibi geliyordu
1760676609
teşekkürler yanıtınız için güncelleme ile alakalda bir...
format atcamda çok doldu pc hazıra atmışken 11mi geçsem diye düşündüm yoksa bi sıkıntı yok zaten bilmediğim kaynaklardan çok bişey indirmiom güvenlik güncellemeleri beni etkilemiyor fazla
6-7 ay önce Windows 11 kullanıyordum ama sistem bana biraz yavaş gibi gelmişti. O yüzden Windows 10'a geri dönmüşdüm ve bilgisayar tekrar hızlandı. O zamandan beri Windows 10'dayım ama merak ediyorum; acaba Windows 11 güncellemelerle toparlandı mı?
Sistemim:
Ryzen 5 5600.
16 GB RAM.
RX 6700...
Merhaba, dün normal kasamdan akvaryum kasaya geçiş yaptım. İlk başta görüntü gelmedi 2 3 dk bekleyince görüntü geldi şimdi ise 30 40 saniyede açılıyor ortalama. Görev Yöneticisi'nden baktığımda 14.8 saniye BIOS zamanı gösteriyor ben de PC açılırken BIOS girmeyi denedim ama girmedi. Yapabileceğim...
Merhaba, Resident Evil 7'yi oynayıp bitirdim, DLC'lere başlayacaktım ancak yalnızca ana oyun Türkçe. DLC'leri de Türkçe yapmak için bir yama mevcut mu? Benim kurduğum yama sadece ana oyunu Türkçeleştirdi.