hasandikmen0 isimli üyenin son içerikleri

1. hasandikmen0

Yardım 2. El Laptop Alımı için yardım

hocam aldık 2023 de amozon üzerinden alınmış her şeyini kontrol ettim sıfır ayarındaydı 1778403708 3 yıl önce 8500 e alınmış amozondan
  2. hasandikmen0

8 e ilk yazdığım ı alıcam o zmn mecburen
  3. hasandikmen0

konuştuk sizle kafa kafaya takas dememiş sanırım laptop için 13 bin istiyor pg ile 13900 dedi konuştuk 1778244684 hocam sahibindende o kadar sama fiyatlar varki 3 bine hiçbirşey vermiyolar ama ddr4 bir sistem içinde ssd si ve ramı güzel işlemciside güzel gibi geldi iş yapmaz mı ? 1778244694 8...
  4. hasandikmen0

hocam kütahyadaymış ankarada bakıyorum
  5. hasandikmen0

neden hocam ? 1778243392 laptop olması şart o yüzden laptopta 2. el en çok işime yarayabilcek bunu buldum
  6. hasandikmen0

i3-1215U 8 gb ram Kioxia KBG50ZNV256G PCI-Express 4.0 256 GB M.2 SSD laptop 2. elde 8k ya alınır mı ? kozmetik batarya fln sıkıntısız gündelik işler için kullanılacak sadece fiyat nasıldır ?
  7. hasandikmen0

🔥İndirim Hyperx cloud III S 5149 TL 5-6 taksit

çok ilgililer ama idefixden aldım ben kulaklığı siyah bantla geldi onu soruşturdum test fln ettik kontrol ettiler sıkıntı yok dediler orjinal ürün dediler garanti de faturadan itibaren başlar sıkıntı yok dediler baya ilgilendiler
  8. hasandikmen0

Hyperx in sevdiği kulusun demekki kdnjsaladş
  9. hasandikmen0

ben yazdım yok göndermiyoruz diyor amozondan veya ebaydan alabilirsin dedi
  10. hasandikmen0

Val 43 Hatası İnternet Kaynaklı

Rica ederim ama sağlıklı yöntem değil bence ağ ayarlarını sıfırlayıp warp olmadan girmeyi denemeni de tavsiye ederim veya şuan çalışıyorsa hiç de dokunmayabilirsin
  11. hasandikmen0

bende benzer sorunu ip değiştirerek çözmüştüm anlam veremediğim şekilde modemi resetleyip yeniden ip fln almasını sağlayabilirsin yada warp fln bir dene aklıma gelenler bunlar
  12. hasandikmen0

goodbydpı kullanıyorsan etkileyebiliyor bazen vpn açıp bir dene girerse büyük ihtimalle dpi den dolayı olabilir
  13. hasandikmen0

bağlayabildim bende güç kapama ve sağ üstteki tuşa 3 sn basılı tutunca pair moda geçti ve bağlandı aceba daha önce bağlanılmışmıydı onu anlamadım
  14. hasandikmen0

benimki bağlanmıyor ismi çıkmıyor hem telefonda denedim hem pc de
  15. hasandikmen0

nasıl bağladınız anlatabilirmisiniz bende gözükmüyor ayrıyetten satıcıya baktığımda bluetooth özelliği yok gibi bişey yazmış açıklamaya da
Geri