hasaner isimli üyenin son içerikleri

1. hasaner

Victus 16 fan çok ses çıkarıyor

Fanım acayip ses çıkardığı için (tak tak şeklinde, bilgisayarı hatta masayı bile titretecek şekilde) gittim tamirciye verdim adam bakım yaptı ama hala fanlar aynı durumda nedeni nedir fan kırılmış mıdır
  2. hasaner

Sons of the Forest oyun arkadaşı arıyorum 14-18 yaş

Sons of the forest oynayacak oyun arkadaşı aranır yaşım 15 isteyen herhangi bir iletişim bilgisi yazsın
  3. hasaner

FC 24 KOVULMAMA YAMASI

Fc 24 ile teknik direktör kariyeri yaparken cheat engine olmadan kovulmayı kapatmanın bir yolu var mı
  4. hasaner

FC 24 CHEAT ENGİNE İLE ÇALIŞMIYOR

Fc 24 te live editor kullanamıyorum ya live editor sorun çıkarıyor ya fc 24 ya da açsam bile cheat engine açınca kapanıyor, hile olmadan yama vs. kullanarak kovulmama yapamaz mıyım lütfen yardım.
  5. hasaner

Sons of The forest oynayacak kişi

Sons of the forest oynayacak var mı yaşım 15
  6. hasaner

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

bütçe 40-70 bin tl arası değişiyor, 4070 ve üstü ekran kartları tercihimdir. fp olması önemli, önerilerinizi bekliyorum.
  7. hasaner

BLUEETOOTH KULAKLIK GÖZÜKMÜYOR

hocamlar telefonda gözüken kulaklık laptopumda gözükmemeye başladı bağlayamıyorum ne yapabilirim ?
  8. hasaner

THE FOREST OYUN ARKADAŞI ARANIR

yaş 14 17 ye kadar alınır
  9. hasaner

THE FOREST OYUN ARKADAŞI ARANIR

6 kişilik ekibimiz var, 2 kişi lazım gelecekler onlara ulaşabilmemiz için bilgi versin. steam id skype telefon no falan fark etmez
  10. hasaner

BESTELENMİŞ ŞİİR ÖNERİSİ

Arkadaş edebiyatçı bestelenmiş şiir okumamızı istiyor ezberleyip, kısa ve güzel bir şiir var mı bestelenmiş ?
  11. hasaner

40.000₺ laptop önerisi.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-7z581ea-ryzen-7-7840hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4070-16-1-full-hd-notebook-fiyati,271297808.html THE BEST
  12. hasaner

hikayeli oyun önerisi

oynamayı düşünüyorum
  13. hasaner

Aradaki fiyat farkına değer mi?

https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-894xtr-intel-core-i7-13620h-16gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000658Q7Y bu hoşunuza gidebilir
  14. hasaner

sizin için bakayım yine
  15. hasaner

Hocam victus serisine bakabilrsiniz ben victus kullanıyorum şuan hafif ve diğer rakiplerine göre daha az ısındığını söyleyebilirim ancak 4050 bulabilirsiniz ancak sanırım
Geri