hasangunerr isimli üyenin son içerikleri

1. H

İlk defa ihtiyaç kredisi çekeceğim

Bankaların yeni müşterilere özel sunduğu faizsiz krediler baya iş görüyor ben altı ay önce çektim bu ay son taksidi ödeyeceğim hemen faizsiz kredi veren bankalar arasından araştırmaya başladım bile o bitince bir sonrakine geçer böyle devam ederim faiz ödemekten nefret ediyorum çünkü
  2. H

Bu Ram Fiyatları Ne Abi

yeni modeller çıktıkça eskileri daha da ucuzlar gibi düşünüyoruz ama tam tersine onlar da değer kazanıyor durduğu yerde drr3 8+8 i 10 bine aldı daha yeni benim arkadaş
  3. H

Kazınan Saç Ne Kadarda Uzar

3 aya anca toplar hocam
  4. H

Futbolun Adaleti mi ? Dünya Kupası Finali

çözdü valla
  5. H

Sapancada Bungalov Önerisi

Sapancada çok dolandırılma haberi okudum ya aman dikkat edin
  6. H

Hangi Yiyeceğin Yanında Ne İçilir?

Çay ya da kahve gider ya
  7. H

🆓Findeks Bayrama Özel Ücretsiz Kredi Notunuzu Öğrenebilirsiniz 🆓

Evet findeks bende de paralı görünüyor biraz araştırdım da ücretsiz kredi notu veren yerler varmış oradan karne aldım artık
  8. H

Tıraş Makinesi Önerisi

Philips 3000 serisi çok iyi gerçekten
  9. H

Staj Yapmak Neden Bu Kadar Sıkıcı ?

Sen bir de iş hayatını gör...
  10. H

Evde Spor İçin Bu Set Mantıklı mı?

Şu setleri her iki kişiden biri evine alıyor ama kaçı kullanıyor gerçekten tartışılır :D set güzel iş de görür ama bir iki kere çalışıp bırakacaksan hiç alma boşuna yer kaplamasın
  11. H

En İyi Domino's Pizza Hangisi'dir ?

Eskiden mantarsevre pizzaya bayılırdım ama artık çok bozdulkar suni bir amntar tadı geliyor
  12. H

Askerlik Hakkında Fikir İstiyorum

Bence de en mantıklısı bu hem birikim yapar hem askerliği tamamlarsın
  13. H

Bilgisayar Masası Önerisi

Bofigoda falan bahsettiğin fiyat aralığında masalar var ama kasayı üstüne koyduğunda sana ne kadar alan kalır bilmiyorum. Neden altına koymak istemiyorsun toz vs. yüzünden mi
Geri