Merhabalar kullandığım reeder,general mobile cihazlarında Android 13 sürümüyle mı alakalı bilmiyorum yazı fontu garip geliyor mesela sabahları alarm çaldığında ertele yazısının yanlış gibi gelmesi veya ayarlar menüsünde yazıları sanki yanlış veya disleksiye sahipmişşim gibi gelmesi büyük sorun...
Merhabalar kullandığım reeder,general mobile cihazlarında Android 13 sürümüyle mı alakalı bilmiyorum yazı fontu garip geliyor mesela sabahları alarm çaldığında ertele yazısının yanlış gibi gelmesi veya ayarlar menüsünde yazıları sanki yanlış veya disleksiye sahipmişşim gibi gelmesi büyük sorun...
Bütçem düşük r5 5600 için b serisi anakart Alman gerekir ki tam performans elde edebilirsin eğer bu anakartı tavsiye edebilirim
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-pro-vdh-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html
Arkadaşlar merhaba Windows 11e geçmeyi düşünüyorum ancak ne kadar yararlı olur veya bilgisayar parçalarım destekliyor mu bilmiyorum
H110M Pro-vd
İ3-6098p
16gb DDR4 2133mhz ram
MSI Rx460 4gb oc
WD 5000azlx
Directx sürümü emin değilim ancak 12 idi sanırım
Öyle yapacağım suanlik idarelik duruyor ancak SSD acil lazım sisteme çünkü boşta hiçbir yükleme veya oynatılan dosya olmadan system %35 gösteriyor ondan dolayı tavsiye arıyorum
Sistemim şuanda şu şekilde
MSI h110m pro-vd
İ3 6098p
Asus Rx560
16gb ram
Western Digitalin 500gblık bir hddsi var ancak marka modelini tam olarak hatırlamıyorum
Eğer formatla düzelecekse yüklemem gereken sürücüleri söyler misiniz duzelmeyecekse
Ssd almak zorunda kalacağım anakartımda M2...
https://pc-builds.com/tr/bottleneck-calculator/result/1t61sm/ryzen-5-7500f/geforce-rtx-5060/ şu siteden istediğin seçimleri kontrol edebilirsin alacağın fpsler aşağı yukarı bu şekilde olur haberin olsun
Bende aynı şekilde kullanmak istedim ancak bilgisayarcinin; Kardeşim DP daha canlı renk paleti veriyor yaa ondan dp al demesi sonucu aldım gönüldeki zaten HDMI idi çünkü DPyi alsam bile ise yaramayacağını bile bile aldım işte
Arkadaşlar merhaba şuanda p195hql Acer monitör (VGA girişi var sadece ve 60hz LED monitör)
Arkadaşlar emanet bilgisayar aldım ancak rx460 ekran kartında HDMI ve Display Port var sadece dönüştürücü aldım ancak sürekli ekran gidip geliyor size sorum nedeni ne tahminim ise VGA DPyi desteklemedigi...