Hasaniko764 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Android 13 sürümündeki yazı fontu hatası

Merhabalar kullandığım reeder,general mobile cihazlarında Android 13 sürümüyle mı alakalı bilmiyorum yazı fontu garip geliyor mesela sabahları alarm çaldığında ertele yazısının yanlış gibi gelmesi veya ayarlar menüsünde yazıları sanki yanlış veya disleksiye sahipmişşim gibi gelmesi büyük sorun...
  2. H

Android cihazlardaki yazı fontu komikliği

Merhabalar kullandığım reeder,general mobile cihazlarında Android 13 sürümüyle mı alakalı bilmiyorum yazı fontu garip geliyor mesela sabahları alarm çaldığında ertele yazısının yanlış gibi gelmesi veya ayarlar menüsünde yazıları sanki yanlış veya disleksiye sahipmişşim gibi gelmesi büyük sorun...
  3. H

R5 5600 için anakart tavsiyesi

Bütçem düşük r5 5600 için b serisi anakart Alman gerekir ki tam performans elde edebilirsin eğer bu anakartı tavsiye edebilirim https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-pro-vdh-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html
  4. H

Win 11 sistem gereksinimleri

Arkadaşlar merhaba Windows 11e geçmeyi düşünüyorum ancak ne kadar yararlı olur veya bilgisayar parçalarım destekliyor mu bilmiyorum H110M Pro-vd İ3-6098p 16gb DDR4 2133mhz ram MSI Rx460 4gb oc WD 5000azlx Directx sürümü emin değilim ancak 12 idi sanırım
  5. H

Hddim yavaş format düzeltir mi?

1tb arıyorum zaten 1765373410 Hocam daha altı fiyatlara baksam daha mantıklı olur bütçem için
  6. H

Öyle yapacağım suanlik idarelik duruyor ancak SSD acil lazım sisteme çünkü boşta hiçbir yükleme veya oynatılan dosya olmadan system %35 gösteriyor ondan dolayı tavsiye arıyorum
  7. H

En Max cikabilecegim 5k
  8. H

Sistemim şuanda şu şekilde MSI h110m pro-vd İ3 6098p Asus Rx560 16gb ram Western Digitalin 500gblık bir hddsi var ancak marka modelini tam olarak hatırlamıyorum Eğer formatla düzelecekse yüklemem gereken sürücüleri söyler misiniz duzelmeyecekse Ssd almak zorunda kalacağım anakartımda M2...
  9. H

Çözüldü✓ Amd ryzen 7500f dar bogaz yapar mi?

https://pc-builds.com/tr/bottleneck-calculator/result/1t61sm/ryzen-5-7500f/geforce-rtx-5060/ şu siteden istediğin seçimleri kontrol edebilirsin alacağın fpsler aşağı yukarı bu şekilde olur haberin olsun
  10. H

Ddr4 satın alımı tavsiye

G.skill 8gb aegis ddr4 2133mhz cl15 ram var ancak yetersiz geldiği için https://app.hb.biz/11d0y5bCUra5 bunu alsam sizce sorun çıkar mı?
  11. H

VGA to Display Port sorunu

Elimdeki aynı bu görünüşü bile aynı acaba ekran kartının soketinde mi temassizlik var
  12. H

Eskiden nasıldı bilmiyorum ama son zamanlarda slinkin hatalı çoğu şarj aletini kullandığım için biraz şüphelendim
  13. H

Yarın HDMI versiyonu ile değiştiricem muhtemelen yaklaşık 3 yıldır yatan PC temizliğe oraya goturcem zaten 1764883027 Markasını söyler misin hocam
  14. H

Bende aynı şekilde kullanmak istedim ancak bilgisayarcinin; Kardeşim DP daha canlı renk paleti veriyor yaa ondan dp al demesi sonucu aldım gönüldeki zaten HDMI idi çünkü DPyi alsam bile ise yaramayacağını bile bile aldım işte
  15. H

Arkadaşlar merhaba şuanda p195hql Acer monitör (VGA girişi var sadece ve 60hz LED monitör) Arkadaşlar emanet bilgisayar aldım ancak rx460 ekran kartında HDMI ve Display Port var sadece dönüştürücü aldım ancak sürekli ekran gidip geliyor size sorum nedeni ne tahminim ise VGA DPyi desteklemedigi...
Geri