Arkadaşlar selam,
Sistemim şu parçalardan oluşuyor:
MSI B650M Gaming Plus WiFi
AMD Ryzen 7 9700X
Kingston Beast Expo 64GB DDR5 6000MHz CL30
Bu bileşenlerle bir sistem topladım. Monitörüm Samsung G8 olduğu için (BIOS'tan görüntü vermiyor) sistemi toplaması teknik servise götürdüm. Teknik...
daha 2 hafta önce topladığım bilgisayarın parçalarını bitirdim, kule tipi ve ssd hiç zamlanmadı (thermalright ve kc3000) kasa da çok az zamlandı bunlardan başla gerisine zamanla bakarsın
Bende aynı durumdayım 9700x işlemcim var, yanına da phantom spirit sipariş ettim, ürün yolda. Gelecek için cok aradım 7800x3d yi bile soğutabilecek bir soğutucu alayım diye ama çoğu 14cm soğutucu ya satışta değil yada performansı phantomdan daha kötü.
Selam arkadaşlar Lian li Dan case 3 aldım, işlemcim de Ryzen 7 9700x bütçe sıkıntı değil ama hangi soğutucuyu alsam bilemedim. Özellikle hava veya sıvı olmasına gerek yok en F/P ürün hangisiyse değerlendireceğim.
Merhaba arkadaşlar görselde gördüğünüz mouseyi aldım, çocukken çok istiyordum anca oldu ama bir sıkıntım var mouse scrollu çok hassas, oyunlarda devamlı silah değiştiriyor, bu sorunun bir çözümü var mıdır ?
1737751350
Uzun lafın kısası scroll hassasiyetini nasıl azaltabilirim ?
Merhaba arkadaşlar yeni yıl ile beraber yeni bir sistem topluyorum. toplamak istediğim sistemde Ryzen 7 9700x işlemci kullanacağım ve M-ATX bir kasa kullanmak istiyorum, anakart özelikleri olarakta;
-DDR5
-Wifi
-Bluethooth
-Displayport 1.4
-4 kanal Ram slotu
-İyi bir soğutma sistemi
kapalı bir...