hasannntasss isimli üyenin son içerikleri

1. hasannntasss

DRAM SORUNU MSİ B650M - 9700X - DDR5

Denedik :/
  2. hasannntasss

DRAM SORUNU MSİ B650M - 9700X - DDR5

Arkadaşlar selam, Sistemim şu parçalardan oluşuyor: MSI B650M Gaming Plus WiFi AMD Ryzen 7 9700X Kingston Beast Expo 64GB DDR5 6000MHz CL30 Bu bileşenlerle bir sistem topladım. Monitörüm Samsung G8 olduğu için (BIOS'tan görüntü vermiyor) sistemi toplaması teknik servise götürdüm. Teknik...
  3. hasannntasss

Dolar yükseldi şuan sistemin parçalarını toplamak mantıklı mı

daha 2 hafta önce topladığım bilgisayarın parçalarını bitirdim, kule tipi ve ssd hiç zamlanmadı (thermalright ve kc3000) kasa da çok az zamlandı bunlardan başla gerisine zamanla bakarsın
  4. hasannntasss

ASUS Prime X670-P BIOS Update sonrası Boot menüsü gözükmüyor

Aynı sorunu bende yaşıyorum, yeni bilgisayarımı topladım biosa giremiyorum :/
  5. hasannntasss

9700X için Thermalright soğutucu yeterli olur mu

Bende aynı durumdayım 9700x işlemcim var, yanına da phantom spirit sipariş ettim, ürün yolda. Gelecek için cok aradım 7800x3d yi bile soğutabilecek bir soğutucu alayım diye ama çoğu 14cm soğutucu ya satışta değil yada performansı phantomdan daha kötü.
  6. hasannntasss

M-ATX kasa için soğutucu önerisi

İleri de işlemciyi değiştirirsem tekrar soğutucu masrafı olmasın, o yüzden çift kule tercih ederim gibi. Zaten arada çok fiyat farkı yok
  7. hasannntasss

Daha kaliteli bir ürün arıyorum 1740900905 Artic aklımda var ama “fazla mı gelir acaba” diye düşünüyorum
  8. hasannntasss

Selam arkadaşlar Lian li Dan case 3 aldım, işlemcim de Ryzen 7 9700x bütçe sıkıntı değil ama hangi soğutucuyu alsam bilemedim. Özellikle hava veya sıvı olmasına gerek yok en F/P ürün hangisiyse değerlendireceğim.
  9. hasannntasss

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X İcin M-ATX anakart tavsiyesi (Bütçe sıkıntı değil)

Ekran kartı olarak ne kullanıyorsun ve psu kaç W ?
  10. hasannntasss

Hocam sistemi adım adım topluyorum şuan elimde anakart, işlemci ve ram var ama incelemerine ve okuduklarıma göre kullananlar memnun
  11. hasannntasss

Logitech G502 Hero Scroll fazla hassas

Merhaba arkadaşlar görselde gördüğünüz mouseyi aldım, çocukken çok istiyordum anca oldu ama bir sıkıntım var mouse scrollu çok hassas, oyunlarda devamlı silah değiştiriyor, bu sorunun bir çözümü var mıdır ? 1737751350 Uzun lafın kısası scroll hassasiyetini nasıl azaltabilirim ?
  12. hasannntasss

Bu kartı almaya karar verdim arkadaşlar teşekkürler.
  13. hasannntasss

sayfasında atx yazıyor, kullanacağım kasa matx 1736084723 akakçeden bunları buldum
  14. hasannntasss

Merhaba arkadaşlar yeni yıl ile beraber yeni bir sistem topluyorum. toplamak istediğim sistemde Ryzen 7 9700x işlemci kullanacağım ve M-ATX bir kasa kullanmak istiyorum, anakart özelikleri olarakta; -DDR5 -Wifi -Bluethooth -Displayport 1.4 -4 kanal Ram slotu -İyi bir soğutma sistemi kapalı bir...
Geri