Herkese merhaba arkadaşlar,
Yakın bir arkadaşım kpss çalışmak için, eğitim videosu ve günlük hayat kullanımı için bir tablet arıyor, benimde tablet ve tablet bilgisayarlar hakkında hiçbir fikrim olmadığı için burada bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim. Konuyla ilgili bilgisi olan sağlam...
Merhabalar herkese,
https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s6-amd-ryzen-5-7500f-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009JL69C?magaza=GarajOnline
Kasım ürünlerinde hepsiburada game garajın linkte yer alan bilgisaayarını aldım. Sorunsuz bir şekilde...
Merhabalar herkese,
Kasım ayında kendime yeni bir bilgisayar aldım ve artık eski bilgisayarımı satacağım donanım özelliklerini aşağıya yazdım sizce ne kadara satabilirim?
Asus prime h610m-e d4 intel lga 1700 ddr4 micro atx anakart
intel i3-12100f dört çekirdekli 3.3ghz işlemci
asus...
Enpara ve garanti kartını denedim ikisine de 3 taksit yapıyor. Seçili kartlarda 10 taksit seçeneği var o yüzden kararsız kaldım aslında. İki sitede de 3 taksit yapabiliyorum o yüzden karasız kaldım.
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. (Alttaki itopya olan 2 tane 16 ram olacak fiyatta 55700 oluyor) Sizce hangisini seçmeliyim.
https://www.itopya.com/dark-argon-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-paket_h28615...
Logitech G733 kulaklığım var, 4 gün önce Seagate Barracuda aldım, bilgisayara montaj ettim daha sonraki gün pc açıp kullanmaya başladığımda kulaklığın sağ tarafında sesin yok denecek kadar az geliyor ama sol taraf normal çalışıyor. Sorunun kulaklıkta mı pcde mi olduğunu öğrenmek için lenovo iş...
Red Dead Redemption 2 için güvenilir ve sorunsuz çalışan türkçe yama var mıdır?
Oyunu steam üzerinde önceden vardı ancak yer olmadığı için indirememiştim, yeni bir harddisk aldım ve oyunu yükledim ancak türkçe yama ile hikayeyi de takip etmek istiyorum.
Logitech g733 almayı düşünüyorum ama aynı segmentte kablosuz başka kulaklık önerisi varsa bakıp onu da alabilirim. Bilgili ve tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Mağaza çalışanları ek mesai ücretini alıyor ek eleman takviyesini de oluyor ama evet insanlarla bire bir uğraşmak sıkıntı. Fakat emeğinin karşılığını alıyorsa üzüldüğünü düşünmüyorum.