HASANSSS isimli üyenin son içerikleri

1. H

Gta 5 de grafikler garip bir hal aldı

GPU load ve memory load normal kardeşim bende test boyunca. Bu arada coil whine var mı sizde
  2. H

Yok hocam ben 1080p 8xmsaa da %100 load alıyorum.Sizin furmark ayarınızı ve işlemcinizi öğrenebilir miyim?
  3. H

Hocam sistemi yeni topladım.Nfs payback ve forza satın aldım.GTA yı da kendimi toparlayınca alacağım.Korsan iyi bir şey değil de steamdan alana kadar story modu için indirmiştim
  4. H

Kusura bakmayın bilmiyordum 1589285590 İniş çıkışların olması normal.Gta tam stabilize bir oyun değil.
  5. H

Oyun orijinal değil.Ama arkadaşımda da aynı oyun var.Aynı ayarlarda oynuyoruz.Onda hiç yapmadı
  6. H

Sisteme furmark kurdum stres testine soktum 4 5 kere.1080p 8xmsaa 74 fps alıyor.Orda da bir sıkıntı oluşmadı. 1589285101 Çok özür dilerim onu yazmayı unutmuşum ROG STRİX RX580 OC
  7. H

Hocam overclock yapmadım.Başka oyunlarda da denedim.Sorunla karşılaşmadım şimdilik. Denediğim oyunlar:Forza h4,Nfs payback. Selamlar
  8. H

Merhabalar dostlar.Bugün Gta 5 oynarken grafikler bir anda resimdeki halleri aldı.Bu resimleri çektiğim videodan ekran görüntüsü şeklinde aldım.Oyunda tek paket 600 araba modu vardı.Modu kaldırıp yaklaşık 1 saat kadar oynadım.Bu sefer hiç problem yapmadı.Bilgisayarım ayrıca dün csgo rekabetçide...
Geri