HasanSTR isimli üyenin son içerikleri

1. H

İTOPYA 3.100TL 160HZ GAMEBOOSTER İYİ MİDİR BEYLER

ÇOK DAR GELİRLİ BİR BİREYİM BİRAZCIK BİRİKTİRDİM BEYLER SİZCE ALINIR MI https://www.itopya.com/gamebooster-gb-24f165ff-238-160hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30372
  2. H

Kulakiçi mikrofonsuz kulaklık PC için

Kablolu tercihimdir bilginize iyi forumlar..
  3. H

Kulakiçi mikrofonsuz kulaklık PC için

merhaba pc için mikrofonsuz kulakiçi kulaklık önerisi var mıdır? pahalı olmadığı sürece mikrofonlu da olur Teşekkürler
  4. H

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Dayı tek başıma yaptığım için zorlandım hem 2 deliği eşit bi şekilde tutmak demiri ileri doğru ittirmek vidayı sıkmak felan, bacağımı ve iki elimi kullanarak halletim 1756462094 Beyler benim şu an bir problemim kalmadı kullanabiliyorum istediğim şekilde sadece kurbağa mı diyorlar şu sisteme...
  5. H

Beyler tamamdır bi şekilde hallettim, vallahi 5 k ya okey rahatlıkta rahat içinde rahatlıkla bağdaş kurabileceğiniz bi koltuk 1756461117 Yastıkları inanılmaz rahat bi önceki koltuğumda kullanmıyordum ama bunda kesin kullanırım zaten dediğim gibi geniş bayağı koltuk, kolçaklar bayağı iyi...
  6. H

Alyanlar çıkıyor kutusuyla brom, beyler kurulum videosu yok mu ya bunun modeli böyle olabilir mi diye düşünüyorumda fotoya bakın anlayacaksınız girmiyor mk şeysi aynı anda taktik lazım 😅
  7. H

Evet beyler ilk problem bende geldi dün sipariş verdim bugün elime ulaştı istanbul içi fakat 1 adet büyük bir adet küçük problem ile geldim, ilk büyük problem resimde göreceğiniz gibi popo kısmı ile sırt kısmının buluştuğu yerin parçası eksik her yeri aradım fakat yok 2.problemde resimdeki...
  8. H

Burdan görüp youtubeda olan 2 adet inceleme videosunu izleyip siparişi verdim inanılma kaliteli deniliyor ama 5k ya değeceğini düşünüyorum. 2 yıl önceki videoda 7bin tl ye mükemmel demiş eleman ve aynı trendyol linkine sahip videodakiyle 4999₺ ye deneyip göreceğiz bakalım.
  9. H

Bütçe 2-3k civarında küçük numpadsiz klavye arıyorum

Merhaba compact deniliyor sanırım küçük klavye arıyorum şu an aktif olaraj gamepower warlock blue switch kullanıyorum ve çok memnundum bazı tuşların basmamasına kadar veya basınca 2-3 kere yazması gibi. Aradığım klavyenin sesi de önemli benim için blue switchin sesini seviyorum tüm önerilere...
  10. H

Kyk kredisi alırken okulu bırakırsam geri ödeme ne zaman olur?

merhaba başlık tam olarak anlatıyor sanırım. Okulu bırakma kararı aldım 3.yılımın ardından. Hali hazırda öğrenim kredisi alıyorum güncel borç 60k. Bıraktıgım anda krediyi ödemem mi gerekiyor? nasıl olduğunu bilen varsa yazmasını rica ediyorum. Teşekkürler
  11. H

Dc yayin acinca ekran kartı kullanımı %100 oluyor.

720 30fps açıyorum vallahi anlamadım yayın açınca görev yöneticisi %100 gösteriyor alt z den bakınca değişik oldugunu gördük ordada kullanılann %20 civarında
  12. H

Dc yayin acinca ekran kartı kullanımı %100 oluyor.

merhaba rtx3050 ekran kartı cs2 de aktif oynarken %50 kullanım görürken dc yayin açtığımda %100 oluyor dc ayarlarından donanım ivmesini kapamam bir şeyi değiştirmiyor normal midir? yoksa yapabileceğim bir şey var mıdır. teşekkürler
  13. H

Kyk kredisi alırken okulu bırakırsam geri ödeme ne zaman olur?

merhaba başlık tam olarak anlatıyor sanırım. Okulu bırakma kararı aldım 3.yılımın ardından. Hali hazırda öğrenim kredisi alıyorum güncel borç 60k. Bıraktıgım anda krediyi ödemem mi gerekiyor? nasıl olduğunu bilen varsa yazmasını rica ediyorum. Teşekkürler
  14. H

Biosumda xmp açamıyorum bulamadım

Asus tuf gaming a520m-plus anakartım var bios ayarlarında xmpyi bulamadım ramleri 2666'da kullanıyor 3200'ü destekliyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  15. H

Ismime tanımadığım adrese kargo dağıtıma çıkmış

not: kargonun ne oldugunu vs. asla bilmiyorum
Geri